PROTEST PRZECIWKO UTWORZENIU W KRYNICY-ZDROJU IZOLATORIÓW DO LECZENIA WIRUSA COVID-19

Wyrażamy głęboki sprzeciw i dezaprobatę wobec decyzji Wojewody Małopolskiego o utworzeniu w naszym pięknym mieście KRYNICY-ZDROJU izolatoriow do leczenia wirusa COVID-19. Ta decyzja wpłynie na upadek naszej miejscowości, która jako Perła Polskich Uzdrowisk żyje z turystyki. Poniesiemy straty, które będą trudne do odbudowania przez wiele kolejnych lat. Decyzja ta powoduje również strach o naszych bliskich, szczególnie osoby starsze, które są najbardziej narażone na zakażenie i w wielu przypadkach praktycznie skazane na śmierć. Boimy się o nasze DZIECI, które są przyszłością tego pięknego miasta. Boimy się o nasze firmy i działalności, które w większości uzależnione są od zarobku na turystyce. Mówimy zdecydowane NIE i prosimy o zmianę tej dramatycznej dla naszego miasta decyzji!!!

Kochani! Jako mieszkańcy i ludzie kochający Krynicę-Zdrój musimy podjąć wszelkie kroki, aby zmienić te haniebne decyzje. Proszę Was o podpisy pod tą petycją i aktywny udział w naszej akcji. Razem jesteśmy w stanie zdziałać bardzo wiele 💪

Składając podpis, uprawniam Michał Pajor do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.