Przywrócenie dr Magdaleny Hryniewickiej jako naszego wykładowcy i prowadzącego przedsiębiorczość i współpracę w zespole.

Szanowna Pani dziekan, dr Agnieszka  Nieznańska-Cwynar

W imieniu studentów Wyższej Szkoły Bankowej w Warszawie zwracamy się z ogromną prośbą o przywrócenie dr Magdaleny Hryniewickiej jako naszego wykładowcy i prowadzącego przedsiębiorczość i współpracę w zespole. Jako studenci trybu zaocznego nie jesteśmy w stanie opracować materiału zarzuconego przez uczelnie sami w domu. Jako że, wybraliśmy studia zaoczne jesteśmy osobami pracującymi w rożnym wymiarze godzin. Bardzo ciężko będzie nam pogodzić opracowanie całego materiału zarzuconego przez władze uczelni z pracą.  W związku z tym iż nasze zajęcia trwają po 12 h w sobotę oraz w niedzielę zwracamy się z ogromną prośbą o zmniejszenie zakresu godzin poza zajęciami.

Z wyrazami szacunku,

Studenci Wyższej Szkoły Bankowej w Warszawie

Podpisując, upoważniam Oliwia do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.

Adres e-mail nie będzie wyświetlany publicznie w Internecie.