Nie pozwólmy by po ponad 20 latach "Klub u Bazyla" zniknął z kulturalnej mapy Poznania!

„Klub u Bazyla” to legendarny klub muzyczny, funkcjonujący od ponad 20 lat na kulturalnej mapie Poznania. Na swojej scena podczas koncertów gościł tysiące artystów z całego świata oraz setki tysięcy fanów muzyki. Chociaż uczęszczały do niego całe pokolenia, ma obecnie kłopoty z przyczyn nie tyle finansowych, ile formalno – własnościowych.

Jest jest jednak szansa na uratowanie klubu, ale potrzebne jest Twoje wsparcie, które pokaże dla ilu osób jest to Ważne Miejsce.

Pokaż swoje wsparcie podpisując petycje!

Jeśli byłeś w klubie u Bazyla na koncercie, jeśli stałeś na scenie i widziałeś, jak wspaniale bawią się mieszkańcy stolicy Wielkopolski, jeśli zdarłeś gardło śpiewając refreny, poznałeś tam cudownych ludzi, wybawiłeś się po uszy w doborowym towarzystwie i chociaż na chwilę poczułeś, że jest cudownie – podpisz, proszę, poniższą petycję.

Udostępniając petycję znajomym, aby dotrzeć do jeszcze większej liczby osób.

Chcemy żeby kluby muzyczne w Polsce, które i tak mają obecnie olbrzymie kłopoty, nie znikały z mapy polskich miast. Żeby miejsca takie, jak "Klub u Bazyla" przetrwały i mogły nieść pozytywne dźwięki, kulturę, radość i przesłanie kolejnym pokoleniom. Wreszcie – to nasz kawałek podłogi, więc zróbmy coś, żeby go bronić.

Z góry dziękujemy.

Podpisując, upoważniam Menago do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.

Adres e-mail nie będzie wyświetlany publicznie w Internecie.