SkatePark Dla Gminy Wolanów

Zwracam się z uprzejmą prośbą o rozpatrzenie petycji dotyczącej budowy skateparku w Gminie Wolanów. Młodzież potrzebuje miejsca, w którym będzie mogła rozwijać swoje pasje tj. doskonalić jazdę na rowerze ,hulajnodze czy deskorolce. Na terenie Polski powstaje coraz więcej tego typu obiektów, szczególnie w mniejszych miejscowościach, gdzie takich miejsc jest mało i największym problemem jest konieczność dojazdu do najbliższego skateparku. Dlatego Skatepark w naszej Gminie byłby ciekawą atrakcją dla wszystkich, którzy chcą nauczyć się nowych rzeczy na swoich pojazdach. Skatepark to miejsce dla każdego bez względu na wiek.

Dzięki takim obiektom młodzież może rozwijać się sportowo i spełniać marzenia.Skatepark w Gminie Wolanów umożliwi nawiązanie nowych znajomości ,dzięki temu miejscu ludzie będą mogli się poznawać i razem dobrze bawić.

Składając podpis, uprawniam Piotr Borkowski do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.