Trans 4.0 Żądamy wycofania się z Wersji w Przeglądarce

W związku z usilnym forsowaniem przez Trans.Eu uruchomienia obowiązkowej od 01.01.2020 nowej wersji w przeglądarce giełdy która rażąco zmienia sposób korzystania i utrudnia pracę nie oferując nic poza ładnym wyglądem i skomplikowanym interfejsem żadamy pozostawienia starej wersji giełdy i dobrowolności w korzystaniu z nowej wersji bez zmuszania do obowiązkowego przejścia z wersji obecnej na nową.

Jako przedsiębiorcy będziemy domagali się w pozwie zbiorowym wyrównania utraconych dochodów wskutek wadliwości nowej wersji platformy jeśli zostanie wprowadzona pod przymusem ograniczając nasze dochody.

Niezadowoleni Użykownicy Platformy Trans.Eu    Skontaktuj się z autorem petycji

Składając podpis, uprawniam Niezadowoleni Użykownicy Platformy Trans.Eu do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.