URATUJMY USTRZYCKĄ GINEKOLOGIE I PORODÓWKE

Kochani zamykaja nam oddział, zamykaja kolejny oddział ginekologiczno-położniczy tym razem w Ustrzykach Dolnych. To ostatnia chwila, możemy go jeszcze uratować byśmy miały gdzie rodzić i gdzie się leczyć. Teraz to zależy tylko od nas; mieszkanek Bieszczadów, naszych bliskich i przyjaciół. Razem nie pozwolimy zlikwidować miejsca gdzie nasi rodzice i my przychodziliśmy na świat. Chcemy by nasze dzieci i wnuki rodziły się też w Ustrzykach. Władze będą musiały nas wysłuchać, przecież powinne dbać o dobro mieszkańców. Zawalczmy o najważniejszy oddział w Ustrzyckim szpitalu. ZłóŻcie podpisy i WYGRAMY!

Mieszkancy Bieszczad    Skontaktuj się z autorem petycji

Składając podpis, uprawniam Mieszkancy Bieszczad do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.