Uwolnijcie Chrystusa Króla

"DO CZCIGODNYCH OJCÓW PAULINÓW na JASNEJ GÓRZE w CZĘSTOCHOWIE"

PRAGNIEMY UPRASZAĆ TRÓJCĘ ŚWIĘTĄ ZA WSTAWIENNICTWEM SŁUGI BOŻEJ ROZALII CELAKÓWNY O WYSTAWIENIE NA WIDOK PUBLICZNY OBRAZU CHRYSTUSA KRÓLA, KTÓRY ZNAJDUJE SIĘ NA JASNEJ GÓRZE W CZĘSTOCHOWIE I MÓDLMY SIĘ PRZED NIM O KRÓLOWANIE W POLSCE I NA ŚWIECIE PANA JEZUSA.
POLSKA, nasza OJCZYZNA już w tej chwili potrzebuje natychmiastowej i cudownej interwencji Bożej, ponieważ bez tej pomocy naród polski nie poradzi nadchodzącej biedzie gospodarczej. Rząd panujący w Polsce nie reprezentuje interesów NARODU POLSKIEGO, okazał się  niezaradny i pogrąża Polskę w długach finansowych oraz powoli oddaje nasz kraj w niewolę wschodui zachodu.
NA JASNEJ GÓRZE ZNAJDUJE SIĘ OBRAZ CHRYSTUSA KRÓLA - NAMALOWANY PRZEZ POLSKIEGO MALARZA W KRAKOWIE W UB. ROKU NA PROŚBĘ PANA JEZUSA I POD JEGO NATCHNIENIEM ORAZ   WEDŁUG WSKAZÓWEK ROZALII CELAKÓWNY. JUŻ ROK MIJA, JAK POLACY Z CHICAGO ZAWIEŹLI KORONĘ, BERŁO I PIERŚCIEŃ ZE ZŁOTA I UROCZYŚCIE NAŁOŻYLI PANU JEZUSOWI I ODMÓWILI PUBLICZNIE APELE i PRZYRZECZENIA W OBECNOŚCI WIELU LUDZI PO MSZY ŚWIĘTEJ W KAPLICY KRÓLOWEJ W DNIU CHRYSTUSA KRÓLA. OBRAZ TEN OJCOWIE PAULINI USTAWILI W SKARBCU JASNEJ GÓRY, ALE MY WIERNI TRÓJCY PRZENAJŚWIĘTSZEJ - NARÓD POLSKI PRAGNIEMY ABY OJCOWIE PAULINI UMIEŚCILI TEN OBRAZ CHRYSTUSA KRÓLA NA WIDOK PUBLICZNY, ABY LUDZIE MOGLI  MODLIĆ SIĘ I UPRASZAĆ O ŁASKI DLA SIEBIE I DLA POLSKI.

PRAGNIEMY, ABY OJCOWIE PAULINI ZREALIZOWALI PROŚBĘ PANA JEZUSA, KTÓRY MÓWIŁ PRZEZ ROZALIĘ CELAKÓWNĄ, ŻE CHCE W POLSCE KRÓLOWAĆ.
BARDZO PROSIMY UMOŻLIWCIE TO BOGU JEZUSOWI CHRYSTUSOWI
PO ROKU TRZYMANIA GO W ZAMKNIĘCIU WASZEGO SKARBCA.
TAK NAM DOPOMÓŻ BÓG.

Składając podpis, uprawniam WicherJCH do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.