W SPRAWIE OBOWIĄZKU SZCZEPIEŃ NA COVID19 w WAŁBRZYCHU

DO PREZYDENTA I  RADY MIASTA  WAŁBRZYCHA

W dniu 29 kwietnia 2021r przegłosowali państwo skandaliczną uchwałę o OBOWIĄZKU SZCZEPIEŃ na covid-19 dla mieszkańców Wałbrzycha i osób tu pracujących.

Ponieważ zgodnie z prawem polskim NIE MOŻNA NIKOGO ZMUSZAĆ do udziału w eksperymencie medycznym a państwa uchwała tym właśnie jest, APELUJEMY do państwa o wycofanie tej skandalicznej uchwały, która w sposób oczywisty łamie nasze podstawowe prawo do decydowania o własnym życiu i zdrowiu.

Dla przypomnienia, szczepionki na covid zostały dopuszczone do użytku na świecie i w UE WARUNKOWO na rok a badania nad nimi nadal trwają. Wielu niezależnych naukowców ma wielkie wątpliwości, co do skuteczności i bezpieczeństwa tych preparatów. Co więcej, to nawet nie są szczepionki tylko eksperymentalne preparaty terapii genowej! A ponieważ badania nad ich skutecznością i długofalowymi efektami nie zostały ukończone, NIKT tak naprawdę NIE WIE, jakie będą skutki tego eksperymentu!

Na covid są skuteczne lekarstwa a jego śmiertelność zbliżona jest do śmiertelności sezonowej grypy i dotyczy głównie osób starszych i schorowanych - po co więc eksperymentować na ludziach zdrowych, którym covid de facto NIE ZAGRAŻA?!

Od roku w Polsce i na całym świecie ograniczane są nasze podstawowe swobody obywatelskie, rzekomo dla naszego bezpieczeństwa. W Polsce do dziś nie wprowadzono żadnego ze stanów wyjątkowych. Co więcej nie ma żadnych dowodów naukowych na skuteczność lockdownów i maseczek, a mimo to bezprawnie jesteśmy do tego przymuszani. Przymus szczepień i paszporty szczepienne, to dalszy krok w ograniczaniu naszych swobód i podstawowych praw do decydowaniu o swoim życiu i zdrowiu, swobody przemieszczania się i równości wszystkich ludzi wobec prawa. Wprowadzając przymus szczepień, wprowadzają państwo segregację sanitarną na lepszych (wyszczepionych) i gorszych (niewyszczepionych), którym chcecie ograniczać dostęp do imprez masowych, wejścia do urzędów, dostępu do środkow transportu publicznego a nawet do podstawowej opieki medycznej, na którą WSZYCY łożymy z naszych podadków! Powstaje uzasadnione pytanie: kiedy getta dla niezaszczepionych?! W świetle państwa zakusów, wcale nie takie absurdalne...

NIE GODZIMY SIĘ NA TO WSZYSTKO!

TO SANITARNA DYKTATURA, KTÓRA NIE SŁUŻY NASZEMU BEZPIECZEŃSTWU, TYLKO ZYSKOM KONCERNÓW FARMACEUTYCZNYCH!

APELUJEMY DO PAŃSTWA SUMIEŃ, GODNOŚCI I POSZANOWANIA PRAWA!

WYCOFAJCIE SIĘ Z TEJ SKANDALICZNEJ UCHWAŁY!

MIESZKAŃCY WAŁBRZYCHA

ORAZ CAŁEJ POLSKI

więcej informacji o 'szczepionkach' na covid z niezależnych mediów:

Bardzo ważny głos w sprawie masowych szczepień na COVID-19 | Forum Polskiej Gospodarki

Małgorzata Śmietana    Skontaktuj się z autorem petycji

Podpisując, upoważniam Małgorzata Śmietana do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.