Walczymy o chodniki w Kiełczowie i Wilczycach

chodnik1.jpgPetycja zostanie skierowana do Zarządu Powiatu Wrocławskiego. Każdego dnia na niebepieczeństwo narażeni są piesi i rowerzyści przy ulicy Wilczyckiej i Rzecznej w Kiełczowie oraz Wrocławskiej w Wilczycach. Ruch na tych ulicach jest ogromny, z dnia na dzień coraz większy. Projekty leżą od kilku lat na półkach w Starostwie Powiatowym we Wrocławiu. Nie ma mocy sprawczej, aby je zrealizować. Trzeba pokazać jak bardzo są potrzebne te chodniki. Najpierw petycja, a potem blokada. Walczymy o nas, walczymy o nasze dzieci !!!

Nasza Petycja jest popierana przez Wójta Gminy Długołęka Wojciecha Błońskiego. Dziękujemy :)

Anna Chmielewska - radna powiatu wrocławskiego    Skontaktuj się z autorem petycji

Podpisując, upoważniam Anna Chmielewska - radna powiatu wrocławskiego do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.