Wnosimy o pozostawienie Pani Joanny Monik na starym stanowisku pracy!

Szanowna Pani Dyrektor

W imieniu rodziców dzieci z przedszkola Małych Odkrywców w Piaskach z siedzibą przy ul. Piłsudskiego 2, zwracamy się z ogromną prośbą o pozostawienie Pani Joanny Monik na starym stanowisku pracy. Jest to osoba niezwykle związana z tym miejscem. Jej staż pracy, zaangażowanie, poświecenie oraz miłość do tego miejsca bezwzględnie zasługuje na to, aby przychylić się do naszej prośby. Pani Asia bardzo przeżywa zmianę miejsca pracy, a my rodzice dzieci, które wspiera w codziennym życiu Pani Asia, chcemy wesprzeć ją w tej trudnej dla niej sytuacji.

Bardzo prosimy o pozytywne rozpatrzenie naszej petycje

Z uszanowaniem

Przewodniczaca Rady Rodziców

Katarzyna Wesołowska

Przewodnicząca Rady Rodziców Katarzyna Wesołowska    Skontaktuj się z autorem petycji

Podpisując, upoważniam Przewodnicząca Rady Rodziców Katarzyna Wesołowska do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.