Zatrzymajmy Piotra w ekipie Radia Egida!

Wspaniałemu znawcy muzyki, człowiekowi oczytanemu i osłuchanemu, kompetentnemu oraz obdarzonemu wspaniałym, przyjemnym w odbiorze głosem może zostać odebrana niepowtarzalna, cotygodniowa audycja "Kultura Hałasu" oraz posada w Radiu Egida. Nie pozwólmy na to! Wszyscy, którzy znają Piotra wiedzą, jak wiele zawsze znaczyła dla niego praca dla Egidy i jak wiele poświęceń go kosztowała. Dlatego właśnie zbieramy podpisy w akcie sprzeciwu - jeśli ktoś ma działać i być słuchany, to niewątpliwie chcemy, aby był to właśnie on.

Audycja "Kultura Hałasu" odgrywa w życiu naszego kolegi ogromną rolę, co wszystkich nas inspiruje. Dla niektórych z nas to jedyna okazja, aby posłuchać jego głosu. Piotr opowiada o muzyce i pokazuje ją w sposób, który pozwala słuchaczowi zachwycić się nią i w pełni docenić każdą jej warstwę. Audycja poświęcona jest muzyce mało popularnej i bardzo wysublimowanej, a jednak dzięki Piotrowi trafia do odbiorców - nawet tych, którzy na co dzień słuchają zupełnie czego innego - i staje się niewiarygodnie ciekawa. Kiedy dotarła do nas informacja o tym, że miałaby ona zostać przerwana, wiedzieliśmy, że musimy działać - tak powstała ta petycja. "Kultura Hałasu" nadawana jest w każdy wtorek o godzinie 21:00 i zamyka program stacji, na pewno nie może więc być zastąpiona żadnym innym materiałem.

Zwracamy się więc z prośbą do Zarządu Radia Egida o docenienie talentu i człowieka. Mamy ogromną nadzieję, że nasze działanie zwróci Państwa uwagę i wpłynie na Państwa ostateczną decyzję.

Fanpage audycji na facebooku: Kultura Hałasu