Zniesienie nakazu zakładania masek

Niniejsza petycja stanowi akt sprzeciwu wobec ideologicznego zniewolenia kraju demokratycznego, odbierania obywatelom prawa do świadomości, posiadania własnego zdania i zakazu swobodnego poruszania się. Jest sprzeciwem przeciwko wmawniu wolnym obywatelom, że oddychanie jest przestępstwem. Sprzeciwiam się bezprawnemu zniewoleniu mojej osoby. Mam prawo decydować gdzie i w jaki sposób chcę się poruszać, kiedy argument edpidemii jest fałszywy i niewiarygodny. W takiej sytuacji, kiedy media żydowskie w imię własnej ideologii karmią Obywateli strachem, czuję się zobowiązany wyrazić swój sprzeciw przeciwko dyskryminacji i odbierania mi podstawowych przywilejów wolnego człowieka. Niniejszym żądam zniesienia nakazu zakładania masek w sklepach, komunikacji miejskich innych miejscach, gdzie taki obowiązek został nałożony pod groźbą mandatów, gdyż w ten sposób czuję się naznaczony zniewoleniem i dyskryminowany.

Jestem wolnym człowiekiem, swobodne oddychanie nie jest przestępstwem i nie chcę nosić kagańca. Tego domagam się ja, Wolny Obywatel. Świadomy Obywatel.

Składając podpis, uprawniam Grzegorz Zuber do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.