Petycja w sprawie Stadionu Miejskiego im. Henryka Reymana w Krakowie

Skontaktuj się z autorem petycji

Zostały niespełna 24h do zakończenia akcji!

2020-02-11 21:04:54

Do 10 000 brakuje niespełna 350 podpisów! Akcję kończmy już jutro!
Dołóżcie wszelkch starań, aby zmobilizować kolejne osoby do podpisania petycji.

Dzisiaj, podczas posiedzenia Komisji Sportu i Kultury Fizycznej Rady Miasta Krakowa pozytywnie zaopiniowała projekt ustawy dotyczącej konsultacji społecznych w sprawie przebudowy, poprawy funkcjonalości oraz modernizacji Stadionu Miejskiego im. Henryka Reymana w Krakowie. Jutro udamy się na posiedzenie Rady Miasta, aby złożyć naszą petycję. Przedstawimy ponownie nasze postulaty, które są wyrazem naszej troski o dobro wspólne, jakim jest stadion zlokalizowany przy R22. Wierzymy, że głos sympatyków Białej Gwiazdy oraz mieszkańców Krakowa nie zostanie pominięty!

Socios Wisła Kraków

Mamy już ponad 6500 podpisów!

2020-02-02 15:39:41

Dziękujemy wszystkim, którzy podpisali naszą petycję! Zdajemy sobie spawę, że osób, którym na sercu leży dobro Wisły Kraków oraz Stadionu Miejskiego im. Henryka Reymana jest znacznie więcej. Prosimy wszystkich o udostępnienie naszych postulatów oraz zmobilizowanie znajomych do podpisu. Do końca akcji pozostało tylko 10 dni. Pokażmy, jak silny jest głos kibiców w tej spawie!

Z wiślackimi pozdrowieniami,

Materiały:

Petycja: https://www.petycjeonline.com/socioswisla
Reportaż: https://krakow.tvp.pl/46463563/kibice-wisly-krakow-apeluja-w-sprawie-stadionu
Artykuł:https://sportowy24.pl/wisla-krakow-stowarzyszenie-socios-zabralo-glos-w-sprawie-stadionu/ar/c2-1474818

Socios Wisła Kraków

Pomóż uzbierać więcej podpisów tej petycji.