PETYCJA w sprawie przywrócenia refundacji przez Narodowy Fundusz Zdrowia ogólnopolskiego programu leczenia niepłodności metodą zapłodnienia pozaustrojowego (In vitro).

Skontaktuj się z autorem petycji

Ostatnie dwa tygodnie zbiórki

2022-07-15 09:20:25

Szanowni Państwo,

został ustalony termin zakończenia zbiórki podpisów pod petycją. Ostatnim dniem do złożenia podpisu będzie 30 lipca 2022 roku. Uprzejmie zwracamy się z prośbą o zmotywowanie innych osób o złożenie podpisów. Zwracamy się również z prośbą o rozpowszechnianie petycji. Jesteśmy pełne nadziei, że najbliższe dwa tygodnie przyniosą nam owocne zbiory. Wszak walczymy o dobro dla nas wszystkich, gdyż niepłodność nie wybiera - może dotknąć nas lub nasze dzieci, naszych przyjaciół, bliskich, znajomych. Pokażmy rządzącym, że problem braku refundacji leczenia niepłodności jest realny i jest dostrzegalny przez społeczeństwo.

Z serdecznością i życzeniami dobrego dnia,

Autorki

Stowarzyszenie In Vitro Bez Granic

Tak dla in vitro

2022-05-08 16:03:53

Kochani,

Dziękujemy za oddane głosy w sprawie przywrócenia refundacji in vitro w Polsce.Każdy głos jest na wagę złota ❤️

Jednakże tych głosów jest ciągle za mało. Prosimy o mobilizację społeczeństwa i udostępnianie potyczki we wszelkich możliwych źródłach.

Za każdą pomoc będziemy serdecznie wdzięczni!

W imieniu niepłodnych par,

Ania i Roksana

Stowarzyszenie In Vitro Bez Granic

Pomóż uzbierać więcej podpisów tej petycji.

Jak promować petycję?

• Udostępnij petycję na swojej tablicy na Facebooku i w grupach związanych z tematyką petycji.
  • Skontaktuj się ze swoimi przyjaciółmi
    1. Napisz wiadomość, w której wyjaśnisz, dlaczego podpisujesz się pod tą petycją, jako że ludzie są bardziej skłonni złożyć swój podpis, gdy rozumieją, jak ważny jest temat.
    2. Skopiuj i wklej adres internetowy petycji do swojej wiadomości.
    3. Wyślij wiadomość za pomocą poczty e-mail, usługi SMS, serwisów Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram i LinkedIn.