Petycja w sprawie zmniejszenia liczby godzin obowiązkowych zajęć edukacyjnych w szkołach podstawowych i średnich

Skontaktuj się z autorem petycji

Rodzice działają! Petycja do MEiN - u Miry Piłaszewicz

2022-09-02 18:45:50

Zapraszam do wysłuchania rozmowy, jaką miałam przyjemność odbyć z Mirą Piłaszewicz - licealistką, przyszłoroczną maturzystką - na temat petycji dotyczącej przeciążenia dzieci i młodzieży w szkołach: https://www.youtube.com/watch?v=aUiiraUlEyQ&ab_channel=MiraPi%C5%82aszewiczMiraWizjaTV

Ewa Gierula, mama dwojga nastolatków

Petycja w wersji audio

2022-08-23 12:37:57

Szanowni Państwo,

Dziękuję za Państwa podpisy. Podpisy wciąż zbieram i ruszam z kampanią informacyjną, gdyż, aby petycja odnisoła swój skutek - uświadomiła jak najwięcej rodziców i nauczycieli o problemie, a także wywarła wpływ na decydentów w rządzie, musimy zebrać znacznie więcej głosów poparcia. Liczę na Państwa pomoc w tym względzie; przesyłam Państwu link do audycji z treścią petycji i komentarzem, może taka forma okaże się bardziej skuteczna: https://www.youtube.com/watch?v=xfHiesOuTm8&ab_channel=ZdroweDzieci-ZdrowaRodzina Byłabym wdzięczna za udostępnianie tego linku innym osobom - na swoich stronach, profilach, a także drogą mailową.

O kolejnych publikacjach dotyczących petycji będę Państwa informować na bieżąco, gdy tylko się pojawią.

Pozdrawiam serdecznie, Ewa Gierula

Ewa Gierula, mama dwojga nastolatków

Pomóż uzbierać więcej podpisów tej petycji.

Jak promować petycję?

• Udostępnij petycję na swojej tablicy na Facebooku i w grupach związanych z tematyką petycji.
  • Skontaktuj się ze swoimi przyjaciółmi
    1. Napisz wiadomość, w której wyjaśnisz, dlaczego podpisujesz się pod tą petycją, jako że ludzie są bardziej skłonni złożyć swój podpis, gdy rozumieją, jak ważny jest temat.
    2. Skopiuj i wklej adres internetowy petycji do swojej wiadomości.
    3. Wyślij wiadomość za pomocą poczty e-mail, usługi SMS, serwisów Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram i LinkedIn.