Chcemy remontu Dworca PKP w Bytomiu!

Obserwując szybki proces degradacji dworca kolejowego w Bytomiu, jako mieszkańcy stanowczo domagamy się podjęcia skutecznych działań w celu przystąpienia do niezbędnej modernizacji infrastruktury, aby zapobiec jej dalszej degradacji. Nadmieniamy, że wizytówką każdego miasta dla przyjezdnych jest pierwsze wrażenie, jakie odniesie wysiadając z pociągu w naszym mieście. Jakie odniesie wrażenie wysiadając na dworcu w Bytomiu? Co poczuje? Pytania pozostawimy bez komentarza. Stan dworca kolejowego w Bytomiu woła o pomstę do nieba, My wołamy do PKP S.A - Nie chcemy wstydzić się naszego dworca!

Twój adres e-mail nie będzie widoczny na naszej stronie. Jednak należy zaznaczyć, że autor petycji zobaczy wszystkie informacje, które udostępnisz w tym formularzu.