Dragon Ball Super: Broly

filmdb.jpg"Prosimy Dystrybutora o wyemitowanie nowego filmu Dragon Ball Super: Broly. Było by nam bardzo miło jak film można by było obejrzeć w formie maratonu z filmami Dragon Ball Z: Battle of Gods oraz Dragon Ball Z: Resurrection 'F'. Zapewne nikt nie pomyślał, że to oto anime może przynieść rzesze fanów, co oznacza ,że wasze Kino zyska wiekszą popularność. Prosimy o pozytywne rozpatrzenie prośby.
Wbrew pozorom Dragon Ball to bardzo popularne w Polsce anime."

My niżej podpisani zwracamy się w imieniu swoim, oraz rzeszy fanów do  których informacja o petycji nie dotarła, z prośbą o emisję  japońskiego filmu na podstawie serialu Dragon Ball, w Państwa programie. Na podstawie naszych własnych doświadczeń możemy śmiało  powiedzieć, że serial ten wpoił w nasze dziecięce umysły same pozytywne  wzorce. Jego bohaterowie nauczyli nas nigdy się nie poddawać, cenić  prawdziwą przyjaźń, oraz pokazali czym jest poświęcenie. Mamy nadzieję,  że emisja wpoi takie same wartości w kolejne pokolenie.  Dragon Ball był ważnym elementem dzieciństwa osób urodzonych na początku  lat 90. Wierzymy, a nawet jesteśmy przekonani, że możliwość powrotu do  beztroskich lat młodości jaką taka emisja niesie przyciągnie przed  ekrany zarówno przedstawicieli tamtego pokolenia, jak i współczesną  młodzież.

PODPISUJCIE SIĘ POD PETYCJĄ I WYSYŁAJCIE JĄ ZNAJOMYM. MYŚLĘ, ŻE  TO NIE BĘDZIE JEDYNA TEGO TYPU AKCJA, ALE MIEJMY SWÓJ UDZIAŁ W WALCE O Dragon Ball w Polsce!!

Antwoone ( https://www.facebook.com/AnimePL/ )    Skontaktuj się z autorem petycji