Dość rządów lobby myśliwskiego! List otwarty do Premier Kopacz
Skontaktuj się z autorem petycji
jestem przeciw
Jestem przeciw polowaniom, ludzie którzy poluja i traktują jako sport maja najwyraźiej niskie poczucie własnej wartości i w tani sposób musza podbudowywać swoje ego czująć się super gdy z daleka zastrzelą bezbronne zwierze. Takich ludzi powinno się leczyć.
PoRe:
To dla Debili i chorych psychicznie: popieram w każdym słowie , to bestialstwo i morderstwo,
Jaki to sport?..............
#Bo tak podpowiada moje serce
Podpisałam tę petycję ponieważ nie godzę się na takie traktowanie zwierząt.
Zabijanie tych zwierząt jest okropne to nigdy nie powinno być legalne
Bo jest ważna i zwraca uwagę na możliwość łamania praw obywatelskich, poprzez wprowadzanie niekonstytucyjnego prawa
Re:
Dziecko zabierane na polowania w przyszłości wyrośnie na pozbawionego empatii psychola. I nikt mi nie powie ze tak nie będzie.
Myślistwo w polskim wydaniu nie ma NICZEGO wspólnego z tzw. szlachetnym łowiectwem i jego tradycjami, polskie myślistwo i cała ta zgraja to PATOLOGIA..
This comment has been removed by the person who wrote it.
Chyba każdy normalny, posiadający minimum empatii jest za tym. Chyba nikt normalny tego nie chce.
Przeciw
Ponieważ nie zgadzam się na cierpienie zwierząt. Mamy XXI wiek i jest mnóstwo innych rozrywek, nie rozumiem jak można zabijać dla zabawy i czerpać z tego radość.
Myśliwi - bogacze żądni nienormalnych emocji =- zboki . Dość pasibrzuchów w rodzaju komorowskiego którzy mordują dla przyjemności - zboki i pijacy - tacy są "mysliwi"
Kraj z ponad tysiacletnia tradycja powiniem byc bardziej cywilizowany. Chociaz historia uczy, ze czas jest spedzony na debatach i klotniach, zamiast na pracy nad poprawa warunkow zycia wszystkich - nawet tych czworonoznych obywateli
Nie lubię bezmózgiego maltretowania zwierząt,ludzi, środowiska. Osoby, które wymyślają takie rzeczy, powinny same dostać po 'cojones'.
| This discussion has been closed. |
Żadne lobby nie powinnon rządzić. Chyba mamy demokrację a z niej wynika że więcejnludzi jest PRZECIW a nie za. Myślistwo to nie sport. Cytując jeden z angielskich filmów "jeśli ktoś chce być sportowcem niech sobie kupi trampki i biega" Zabijanie to rzecz okrutna i bestialska. A trenując psy na żywych lisach, czy nagrywanie jak psy męczą postrzelonego dzika gwałcone są prawa zwierząt. Zwierzęta też czują strach ból i cierpienie. Myślistwo jest rzecza okruntą zbędną i pozbawioną sensu. A tak na marginesie, żaden pan myśliwy nie ma pewności że jego dziecko zabierane na łowy nie strzeli kiedyś do niego. Zaraz pewnie ktoś powie że nikt nie ma takiej pewności....no ale myśliwi (skoro nauczyli dzieci strzelać i przyzwyczaili do zabijania) mają jej z pewnością mniej...o wiele mniej. Podsumowując PRECZ Z MYŚLISTWEM