Myśliwy to nie morderca przyrody, to nie szkodnik.
Skontaktuj się z autorem petycji
Re:
Nie sądzę aby to się działo bez powodu, wręcz przeciwnie. Sama pochodzę z rodziny gdzie mam ich kilku więc znam rzecz od podszewki. Szkoda, że tak długo wierzyłam w te farmazony o uwielbieniu natury, potrzebie regulacji populacji itd. Niedobrze mi się robi na samą myśl o polowaniu. Do odstrzałów powinni być powołani zawodowi selekkcjonerzy, a nie "pasjonaci" czy hobbyści.
Darz Bór
To nasz Polski Rząd staje w obronie polskich lasów , polskiej przyrody.To jest nasze dobro narodowe należy do polaków i polskich obywateli którzy mają prawo do suwerennych decyzji . To my mysliwi i leśnicy w duzym stopniu pracujemy na rzecz naszych lasów i przyrody . Tylko ludzie zangażowani znają problemy ochrony lasów i przyrody . Pseudo ochroniarze dołączcie się i pracujcie razem z nami to jest najlepszy sposób którym można pomagać POLSKIM lasom i poznać przyrdę. Opozycja rządowa straciła okazję na złoty " interes życia" , straciła okazję sprzedania Poskich lasów. Z myslwskim pozdrowieniem Darz Bór.
Gardze mysliwymi. Te brednie o pasji mozecie sobie wsadzic w buty. Chcialabym zeby to za wami biegal ktos z lufa po lesie i polach. Powinniscie zapisac sie na strzelnice i zostawic zwierzeta w spokoju. Sa znacznie wiecej warte niz wy...
Myśliwym nie jestem, ale szanuję to co robią i jaką pasję w to wkładają
Który z tych pseudoekologow, siedząc w ciepłym mieszkanku w mieście, pomyślał o głosujących zima ptaszkach? Który z nich w czasie ciężkich zim przebijal warstwę lodu na polach, żeby zwierzyny mogła się "dokopac" do jedzenia? Pewnie żaden.
| This discussion has been closed. |