Likwidacja licencji na materiały zasobu geod. i kart.
Skontaktuj się z autorem petycji
Re: Re: Bart
#7: Waldemar Izdebski - Re: Bart
Panie Waldemarze działania ustawodawcy wyglądają na dość przemyslane, dołożyć tyle obowiązków geodecie aby nie miał na nic czasu, nawet na protest dlatego tak słabo to po Jachrance poszło.
Re:
w rzeczy samej dodatkowo co kraj to obyczaj i tzw. Karty GESUT każdy tworzy jak chce, mówiąc każdy mam na myśli ODGiK bo geodeta to już tylko pośrednik między gestorami sieci a Starostą;
na marginesie, w którym miejscu w "Ustawodawca" wskazał co powinien zawierać operat, gdzie jest mowa o karcie GESUT????
Re: Re: Bart
#7: Waldemar Izdebski - Re: Bart
Bo jesteśmy rozproszeni i czujemy niemoc. Poza tym nie wiem dlaczego tak Pan o likwidację tych nieszczęsnych licencji. Tylko o licencje. Przecież one są najmniej szkodliwe. To jeden z wieeeelu składników obecnej lawinowej biurokracji i głupot. Nie mogę dojść do siebie po tym jak inspektorka cofnęła mi pracę do poprawy, bo zapisywałem kąty do 0,000, a nie do 0,0000, co nakazuje rozporządzenie "O standaryzjacji..." .
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#18: - Re:
może po prostu chcieli zostawić sobie naszą branżę na pamiątkę po starych dobrych czasach.... taka podróż sentymentalna z łezką w oku. JESTEŚMY RELIKTEM Pe-eR-eLu. Kto w jakiejkolwiek składnicy nie widział/nie przeżył scenki rodem z "Misia" Barei - "proszę pani ale ja krakowską dałem.."