Alek Achrem ... ta historia nie musi się tak skończyć
Skontaktuj się z autorem petycji
Dziś dowiaduje się że mój klub któremu kibicuje od 9 lat może stracić kolejną ikone naszego zespołu. Niewyobrażam sobie Resovii bez Alka - naszego najlepszego Kapitana.
Nigdy nie byłam na żadnym meczu Resovii ale zawsze oglądam w TV lub słucham w radiu .
I wiem że Alek zawsze zawsze zostawiał serducho na boisku. Dla nas kibiców był jest i będzie człowiekiem który włożyl w tą drużyne wszystko co mógł.
Mam nadzieję że kiedyś się moje marzenie spełni i będe uczestniczyć w meczu na żywo (na Podpromiu ) i wtedy Alek będzie walczył w stroju pasiaka. :-D
I chociaż klub ten stary jest
Każdy mu wierny jest!
Każdy mu wierny jest!
Re:
Jasne napiszcie jeszcze petycję żeby przywrócono Jozefackiego i Gerymskiego, w głowach się wam poprzewracało.
Asseco nigdy nie kibicowałam, zawsze byłam po jej stronie wroga - Skrze. Natomiast gdy drużyna walczyła w europejskich pucharach, lidze mistrzów mocno trzymałam za nich kciuki. Ciężko jest się wyobrazić Rzeszów bez takiej ikony. Wydaje mi się jednak, że taka petycja nic nie zmieni. Mimo to trzymam kciuki o dopre 'rozpatrzenie' sprawy. No i by kapitan na zawsze został kapitanem. Trzymam kciuki Alek! :))
Kapitan zawsze schodzi z pokładu OSTATNI !!!!!!
Prosta odpowiedź - wszyscy KOCHAMY ALKA!
Re:
To ja Cię zaparaszam na mecz. Nawet rezygnuję na jedną kolejkę w przyszłym sezonie ze swojego miejsca dla Ciebie.
MOŻE,LEPIEJ ADAMIE I BRACIE MÓJ
| This discussion has been closed. |