Petycja ws. objęcia pomocą finansową klubu KS Camper Wyszków.

jaaaz

#1 Zastanów się

2016-06-04 18:16

Witaj, 

zastanów się kto do takiej sytuacji doprowadził, to prezes i pracownicy klubu doprowadzili do takiej sytuacji. Niestety nie wszystko wyszło na jaw. W skrócie wygląda to tak, że ,,działaczom" z Wyszkowa znudziła się zabawa w Camper i przenieśli sponsorów do Politechniki. Więc ta petycja broni bardziej ich interesów niż fanów siatkówki których oni do zawsze czyli od rozgrywek III ligi mieli głęboko gdzieś.

Camperek

#2 Re: Zastanów się

2016-06-19 11:45

#1: jaaaz - Zastanów się  

Rezygnuje się z grania w 1 lidze , żeby zacząć grać w 4 lidze. Przecież to paranoja , jak się nie ma kasy to się zamyka klub i tyle , chodziłem na Camper , kibicowałem tej drużynie , płaciłem za bilety , a teraz czuję się oszukany. 4 liga to porażka , wegetacja klubu który był już naprawdę wysoko. Zawodnicy poodchodzą , bo to normalne. Nie podobały mi się ruchy klubu po odejściu trenera Sucha , doprowadziły do katastrofy , tu panowie nie ma już co ratować . Najbardziej szkoda jak zwykle kibiców bo przywiązali się do zespołu , szczególnie klub kibica (młodych kibiców i kibicki) którzy tworzyli atmosfere na meczach. A działacze zawiną co się da i pójdą w inny biznes.