Selena Gomez - koncert w Polsce
Skontaktuj się z autorem petycji
Zalmi was.Kocham selenke>Ale zal mi was
Pozdrawiam wszystkich fanów!
PS.Ona nie przyjedzie wbijcie sobie to do głowy!!!!!!!!!!!!!
Re: Zalmi was.Kocham selenke>Ale zal mi was
#177: Asiuleńka - Zalmi was.Kocham selenke>Ale zal mi was
Żal mi cię idiotko!!! I ty jeszcze masz czelność nazywać się fanką seleny??!! Wstydź się!!!! Nie masz prawa tak muwić!!!!!! Co prawda to prawda, sel nie przyjerzdża do takich krajów jak Polska, ale można spróbować!!! Selena ma polską stylistkę i może jak się dowie coś na ten temat że w polsce ktoś zrobił petycje na temat jej koncertu to morze ta stylistka ( Basia) ją przekona do tego!!! Wszystko jest możliwe, ale dla tych co się starają a nie dla takich jak ty!!!!!!
Żegnam i pozdrawiam wszystkich wiernych fanów Selenki (nie cb) !!!!!!!
selenka
kocham selenę chciałabym zobaczyć ja w polsce ale ta petycja nie ma sensu z miley cyrus się nie udało chociaż tysiące osób to podpisywało
seli
Re: Re: Zalmi was.Kocham selenke>Ale zal mi was
#178: - Re: Zalmi was.Kocham selenke>Ale zal mi was
@Gość: Zgadzam się z Tobą ! A ty @Alusieńka nie śmiej się nazywać fanką Seleny !
selena gomez
Re: selena gomez
Re: Klaudia
noom, ja też jestem ze szczecina :** było by cudownie jeśliby Selena zaśpiewała w teatrze letnim :D !!!! <3
Re: Zalmi was.Kocham selenke>Ale zal mi was
#177: Asiuleńka - Zalmi was.Kocham selenke>Ale zal mi was
ejjj .xDD weź se słownik koleżanko bo chyba się pisze tak , chcecie o tak, chętnie ,xDD maskara ile ty masz lat 10 ? mvahahah poćwicz ortografie ;D
Kocham ją <3
:)
| This discussion has been closed. |
Re:
#1: olcia8899 -
Ludzie!!!!!!!!!!!!!Czy wy totalnie oszaleliście!!!!!!!!!!!Myślicie że takasłynna gwiazda jak Selena gomez przyjedzie do polski???????????Rozumiem Berlin ale Polska?Ok ja też bym ją hętnie zobaczyła ale czy wy wogule myślicie?Hyba nie!!!Ona ma inne sprawy na głowie niż przyjehanie do Polski!Możecie sobie pisać np.: Selciu przyjedż do no niewiem Gdyni.Czy wy macie rozum ona nawet nie rozumie po Polsku!!!!!!!!!Piszcie co hcecie ale ona nie przyjedzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam wszystkich fanów!
PS.Ona nie przyjedzie wbijcie sobie to do głowy!!!!!!!!!!!!!