Petycjeonline.com

Petycja przeciwko przebudowie Parku Dolinka Służewiecka w Warszawie

Spotkanie online z Zarządem Zieleni w sprawie inwestycji na terenie Parku Dolina Służewiecka

This comment has been removed by the person who wrote it.

Gość#2 Oct 06, 2020, 11:02
Czy nie można dokonać podpisu przez Internet? W obecnej sytuacji - wskazane.
Gość#3 Oct 06, 2020, 13:38

Re:

#2: -  

Wg uchwały w sprawie konsultacji potrzeny jest również pesel, tutaj nie ma chyba mozliwości dodania tego pola. 

Gość#4 Oct 06, 2020, 17:18

Pani Agnieszko dlaczego nie na możliwości złożyć podpisu elektronicznie. Przy ostatnich obostrzeniach związanych z covid nie liczyłabym na dużą frekwencję. Wielka szkoda. Ja przyjdę ale nikogo do tego nie zmuszę. Termin też bardzo krótki. Można coś z tym zrobić? Czuję że poniesiemy porażkę ☹. Czy można dostać wzór listy i zebrać na niej podpisy przy pomocy woluntariuszy? Pozdrawiam ania

Agnieszka W-k#5 Oct 07, 2020, 07:06

Re:

#4: -  

Witam,

Mogę Pani przesłać wzór listy ale prosze podać mi maila.

Pozdrawiam, Agnieszka

Gość#6 Oct 07, 2020, 13:13

Re: Re:

#5: - Re:

Dzień dobry. Wysłałałam na adres z petycji. System nie wysyła maili w których jest wpisany adres e-mail.

Gdzie i do którego dnia i do jakiej godziny należy złożyć listę z podpisami?

Pozdrawiam Ania

Gość#7 Oct 12, 2020, 18:17
Stanisław Momot dołączam, ponieważ osiedle podoba mi się takim, jakie jest, choć przydałoby się trochę mniej smrodu ze studzienek kanalizacyjnych i tym proponuję zająć się reformatorom krajobrazu
Gość#8 Nov 01, 2020, 22:11
Witam, Wysłałem , o prawo głosu, nigdy w czymś takim nie brałem udziału, w razie czego ktoś da jakiś support ??? od 13 lat dwa razy dziennie z psami, wzdłuż dzikiej części.... do tego jestem po wydziale środowiska PW. Mamy jakiekolwiek szanse ?? Im chodzi wyłącznie o kasę !!! Pozdrawiam Sławek 604578221 ps. może się znamy.. dwa charciki włoskie, z nadwagą :)))

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.