Apel o pojednanie woJOWników
Skontaktuj się z autorem petycji
Chwała Wielkiej Polsce
Tylko konsekwencja w działaniu na rzecz zmiany ordynacji wyborczej jest w stanie coś odmienić. Nierzetelna i stronnicza propaganda środków masowego przekazu z jednej strony i "podpinanie" się przegranych członków "systemu" (vide B. Komorowski) tym bardziej powinna zaktywować ludzi chcących zmienić Polskę na kraj lepiej rządzony i przede wszystkim rządzony przez ludzi odpowiedzialnych, świadomych tego, że są zależni od wyborców, że powinni działać na ich rzecz, a nie jak dotąd pod dyktat partyjnych "kacyków".
Nowy nie musi być lepszy ale to zależy od nas. Na obecny nie mamy wpływu.
SZWAJCARIA ROBIĄ TO INACZEJ .....REFERENDUM BEZ 50% poparia
50 % to duzo ....za dużo w Referendum bez połączenia z Wyborami ...... tak powino być a , nie jest niestety? Patriota Sołecki
Re:
#9: - Niestety już takowi się pojawiają. Gdy się zalogowałem już widziałem ze swojej miejscowości 2-óch ogarów (byli radni). Niestety nie są moim zdaniem zbyt dobrze postrzegani w Zgorzelcu. A to może zniechęcić kilka osób, wiem bo się ciut popytałem . PZDR : (
Marek Boćkowski
ZGODA BUDUJE, NIEZGODA RUJNUJE!
Rozpoczęła się medialna nagonka, deprecjonowanie wartości JOW, jedności woJOWników, dlatego musimy zewrzeć szeregi, tylko razem coś zWOJujemy!
| This discussion has been closed. |