Zwiększenie wsparcia finansowego dla JKH GKS Jastrzębie
Skontaktuj się z autorem petycji
warto sport,to sport
wpierajmy nasz klub dzieciaki to nasz przyszłość
dzieciaki to przyszłość JKH GKS JASTRZĘBIĘ
wspierajmy JKH GKS JASTRZĘBIĘ
warto wspierać nasz klub
Jastrzębie to smutne miasto z którego wyjeżdżają na stałe mieszkańcy. sport m. In. (nie tylko faworyzowana siatkówka) w tym młodym mieście może rozjaśnić twarze mieszkańców i nadać sens życia poprzez kibicowanie umiłowanej drużynie. Piszę l to jako dyplomowany etnolog i wiem co pisze. To miasto bez dotacji na sport przegra rywalizację z innymi miastami w Polsce i regionie. Każda inicjatywa scalająca wspólnotę wzmacnia więzy. pozdrawiam.
Hmm
Ciekawe czy ktoś z klubu rozmawiał wcześniej z prezydent o większej dotacji, że teraz uruchamia publicznie petycje jakby to była ostatnia szansa klubu. Nie ma co robić zamieszaia i dramatu, bo pieniądze na pewno się znajdą. Skąd wiem? Ano wiem, ale zarząd widocznie jakoś nie bardzo się stara w tej kwestii.
Do JSW po kasę a nie do miasta! JSW nie ma kasy to macie problem. TAk jak GKS miał przez tyle lat.
Re:
GKS tyle lat płakał o kasę w spółce, a hokeistom bronisz pisać do pani prezydent? Tym bardziej, że tu chodzi o klub szkolący jastrzębską młodzież, a seniorzy grają w ekstralidze.
do Mariana
i ty zapewne mylisz naiwnie ze chodzi o kasę na szkolenie młodzieży....
Re: do Mariana
Oczywiście, że nie. Ale jak jak zabraknie kasy to na wszystko. Nie można przecież wybierać na co wydać pieniądze, których i tak nie ma.
Podpiszę...
... pod warunkiem, że seniorów nie będzie trenował ten *&#$?>!)#&(#%$ Kalaber
podpisałem się
Klub powinien poszukać sponsorów poza miastem. Konkretny sponsor np: browary (WARKA), firmy spożywcze, samochodowe, banki.
kibic
Jestem za niech miasto wspiera klub Jkh tak jak to robi miasto Tychy I tam zawodnik zarabia dwa,trzy razy tyle co u nas .
w Jastrzębiu
Hokej to przyszłość, a Jastrzębie to zasłużony klub i byłoby nie fajnie gdyby zniknął z hokejowej mapy Polski. Stoczniowiec pozdrawia i trzyma za Was kciuki !!
Tyle lat budowania zespołu, medale, sukcesy wszystkich grup wiekowych a teraz ma to upaść? Tylko poprzez sport może się miasto wypromować, więc muszą być z miasta pieniądze na tą promocję.
Jest dotacja!
Można się dogadać? Można :) http://jastrzebieonline.pl/news,8077,miasto-da-pol-miliona-wiecej-na-sport.html
| This discussion has been closed. |