NIE dla zamknięcia szkoły tańca
Skontaktuj się z autorem petycji
Moja córka od samego początku uczęszcza do tej szkoły tańca REBORN DANCE STUDIO.Co roku dostaje przydzielone jednorazowe stypendium przez Rade Miasta Gdańska za osiągnięcia w tańcu ...zatem coś o tym świadczy...Uwielbia taniec jest to jej pasja .Jest związana bardzo z tymi ludżmi którzy podarowali jej nadzieję na dalszy swój rozwój...włożyli w to dużo serca i jeszcze więcej pracy ...Nie wyobrażam sobie jak możnaby było zabrać to wszystko dzieciom które chcą się rozwijać ..tańczyć i pokazywać swoje umiejętności.Podpisałam tą petycję ponieważ uważam ze Spółdzielnia powinna okazać SERCE i ZROZUMIENIE oraz przychylić się do dalszej współpracy ze Studiem tańca ,, Reborn Dance Studio,,Dzieci kochają to miejsce i z wielką chęcią się tam rozwijają...A w dzisiejszych czasach jest to bardzo bezcenne ...
Tańczę w tym studio od początku. Uważam,że jest to idealne miejsce aby rozwijać swoją pasje, poznawać nowych wspaniałych ludzi. Przychodząc do tego studia czyje się jak w domu. Nie wyobrażam sobie aby zostało zamknięte z powodu chęci zrobienia tam kolejnych biur spółdzielni. Trzymam kciuki aby spółdzielnia zmieniła zdanie i dała szanse dalej rozwijać sie tańcerzom studia Reborn
Dance Studio
NIE dla zamknięcia szkoły tanca
Nie dla zamknięcia szkoły tańca, bo taniec to zdrowie, pasja, sposób na życie :)
Czy Spółdzielnia wypowiadając umowę najmu Reborn Dance Studio pomyślała o mieszkańcach? Gdzie dzieci i młodzież mają spędzać wolny czas? Pod budką z piwem czy pod sklepem z dopalaczami? Pozwólcie spełniać marzenia prowadzącym zajęcia i na nie uczęszczającym. Nie chcę nawet podejrzewać, że Spółdzielnia w mało wyrafinowany sposób wykorzystała ciężką pracę, cudze pieniądze i wielkie serce założycieli szkoły tańca do wyremontowania sobie zaniedbanego lokalu. Mam nadzieję, że decyzja Zarządu Spółdzielni nie jest ostateczna, „BO WARTO BYĆ PRZYZWOITYM”. Chłopaki trzymam za Was kciuki.
Miejsce pełne pasji. Ludzi dążących do osiągnięcia celu. Jak można zabrać takie miejsce ? Nie wiem jakim trzeba być człowiekiem.... żeby zabrać takie miejsce, które jest dla dzieci/młodzieży...
Kochają to co robią, są w tym dobrzy, chcą być jeszcze lepsi, mają swoją pasję, PIĘKNĄ PASJĘ, jak ktoś może chcieć im to zabrać? Paranoja...
NIE dla zamknięcia tej szkoły!!!!
| This discussion has been closed. |