Petycjeonline.com

ocalić wąwóz "Czarny" w Kazimierzu Dolnym

epilog protestu w Kazimierzu Dolnym

Gość#1 Jan 02, 2020, 21:19

Walczmy nadal. Proszę.

Ewa

Gość#2 Jan 02, 2020, 21:54

Walczymy!

Nie odpuszczamy! 

Gość#3 Jan 02, 2020, 22:22
Polska zamienia sie w dziki kraj. Mysliwi sa innym przykladem. Cale szczescie ze sa tacy co daja odpor. Dziekujemy za Wasza inicjatywe.
Gość#4 Jan 03, 2020, 08:00
Dlaczego nie złożył pan skargi na bezczynność Rady Miasta do wojewody? Petycje rozpatruje Komisja Petycji RM, nie burmistrz.
Gość#5 Jan 03, 2020, 10:12
Panie Aleksandrze, proszę walczyć dalej, by ocalić to piękne miejsce.
Gość#6 Jan 03, 2020, 10:13
To bardzo smutne taka ignorancja zr strony władz !
Magdalena#7 Jan 03, 2020, 14:56

Czyli jest jeszcze nadzieja. Trzeba zakasac rekawy i walczyc dalej. Dziękuję ze poswieca Pan swoj czas i energie w obronie przyrody. Nie warto sie podawać pomimo przeciwnosci. Prosze walczyc dalej. Ma Pan wspacie wielu ludzi.

Rafał#8 Jan 03, 2020, 19:52

Dziękuję Panu za zaangażowanie w sprawę ochrony wąwozów.

Gość#9 Jan 04, 2020, 10:11
Dziękuję Panie Aleksandrze za zaangażowanie w ten szczytny cel! Walczmy dalej i nie poddawajmy się! Ma Pan moje pełne poparcie i wsparcie! Przeciez każdy, znając topografię Kazimierza, wie, że budowa drogi w wąwozie jest absolutnie niepotrzebna.
Gość#10 Mar 10, 2021, 08:55
Dziękuję za informację. Jest smutna, ale zrobiliśmy co się dało. NIC nie trwa wiecznie, nawet beton więc miejmy nadzieję, że kiedyś ten piękny teren zostanie zwrócony Naturze.
Gość#11 Mar 10, 2021, 09:00
Przykro mi... Pozdrawiam, Ewa Deja
Gość#12 Mar 10, 2021, 10:04
Szanowny Panie Aleksandrze, brak odpowiedzi jest wymowny. Pamięta Pan zapewne scenę w - jak się już nie raz okazało - ponadczasowym "Misiu" Stanisława Barei: Po co jest ten miś? No właśnie: Po co jest ta droga (nieukończona i niedrożna z powodu jakiegoś niedopatrzenia)? Pana podejrzenia są zapewne uzasadnione: była kasa z MSWiA, trzeba ją było wydać, a przy okazji ten i ów coś tam uszczknął dla siebie, były zlecenia, interesy... A że zniszczono cenne i piękne miejsce... No cóż... To Polska właśnie... Dziękuję Panu za zaangażowanie, poświęcony czas i zdrowie. I proszę nieustawać w tym boju - nawet jeśli zwykle okazuje się to walką z wiatrakami. Serdeczności, Piotr Mocniak
Gość#13 Mar 10, 2021, 20:26

Mnie nasuwa się od razu stary wiersz Gałczyńskiego "Skumbrie w tomacie". I też mi przykro.

Pozdrawiam, Zbigniew Sienkiewicz

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Płatne ogłoszenie

Petycjeonline.com będzie reklamować tę petycję wśród 6,000 osób.

Dowiedz się więcej...

Wybierz budżet
Metoda płatności
PayPalGoogle PayApple PayKarta kredytowa

Wybierz metodę płatności, aby kontynuować.