Petycjeonline.com

Ogólnopolska petycja o odwołanie Rządu Donalda Tuska

Polub naszego FANPAG'E !!! http://tnij.org/3cvl !!!

Gość#1 Oct 24, 2013, 11:50
To co ja sadze o Tusku i jego rzadzie , powinien byc odwolany 3 lata temu bezdyskusyjnie !!!!
Gość#2 Oct 24, 2013, 12:30
Jestem za jak najbardziej...tylko wiem że już podpisywałam też takie odwołanie i nie mam pojęcia czy nie będę się powtarzać.
Gość#3 Oct 24, 2013, 15:02
jAK NAJSZYBCIEJ ODWOŁAĆ TEN NIEUDOLNY, ANTYPOLSKI RZĄD, KTÓRY PRAKTYCZNIE OGRANICZA SIE JEDYNIE DO DBAŁOŚCI O INTERES BARDZO WĄSKIEJ GRUPY POLSKICH OBYWATELI I ICH RODZIN ZAPOMINAJĄC O TYCH, KTÓRYM ŻYJE SIĘ W NASZYM KRAJU CORAZ TRUDNIEJ I KTÓRZY TRAKTOWANI SĄ PRZEZ WŁADZĘ JAK OBYWATELE DRUGIEJ KATEGORII
Gość#4 Oct 24, 2013, 20:07
odwołać Tuska i jego rząd
Gość#5 Oct 25, 2013, 08:03
To teraz ja. Wierzycie w to ze uda wam się zebrać tyle podpisów? To nie jest już 2500 podpisów tylko dopiero tyle. Co to jest za liczba kiedy chodzi o pół miliona takich i do tylko do końca grudnia. Jesteście niesamowitymi optymistami. Zazdroszczę...
Gość#6 Oct 29, 2013, 08:50
JESTEM ZA ODWOŁANIEM TEGO RZĄDU I NAJWYŻSZY CZAS ABY NARÓD PRZEJRZAŁ NA OCZY I ZROZUMIAŁ,RZĄDY RABUNKOWE I OSZUKAŃCZE!!!!!!

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.