Podpisujmy deklarację poparcia dla abp. Henryka Hosera!
Podpisy dostarczone
Gość#26 Oct 14, 2013, 07:09
Jestem katoliczką i nic a tym bardziej nikt tego nie zmieni. Nie wypieram się Chrystusa, gdyż tak wielkiej Miłości nie można się wyprzeć.
Gość#27 Oct 14, 2013, 07:11
Pamiętajmy aby zachować spokój umysłu.
Gość#28 Oct 14, 2013, 07:11
Jestesmy dumni i dziekujemy Jego Ekselencji Abp.Henrykowi Hoserowi, za zdecydowana i dzielna postawe wiernosci Bozej prawdzie, przekazywanej nam od pokolen, przez nasz Swiety Kosciol Katolicki.
Iwona Gala#29 Oct 14, 2013, 07:11
Jestem katoliczką i nic, a tym bardziej nikt tego nie zmieni. Nastał trudny czas dla nas, gdyż Zły mąci w wielu sercach. Stajemy po stronie Prawdy, gdyż TYLKO Chrystus jest naszą drogą. Nie wypieram się Go, bo tak wielkiej Milości nie można odrzuć. Z Panem Bogiem!
Gość#30 Oct 14, 2013, 07:13
Króluje nam Chryste!!!!
Gość#31 Oct 14, 2013, 07:16
Od czasów szkolnych, kiedy z postacią obecngo arcybiskupa zapoznała nas moja polonistka - do dziś jest nasz Biskup wzorem szlachetnego, uczciwego, wypełnionego Bożym dziełem życia.
Marek Troszyński
Marek Troszyński
Gość#32 Oct 14, 2013, 07:28
Wielce Szanowny Panie Janku dziękuję za to co Pan czyni - zasłużbę Prawdzie. k.Krzysztof
Gość#33 Oct 14, 2013, 07:30
Króluj nam Chryste! Kiedyś wiały wiatry antykościelne ze wschodu, teraz wieją i ze wschodu i z zachodu byleby zmienić naszą wielowiekową historię.Kiedyś młodzi słuchali mądrości życiowych wypowiadanych przez ojca i matkę, obecnie są pod wpływem wszędobylskiej propagandy oszustów i "fałszywych dobrodziejów", przygotowujących "Folwark Zwierzęcy".Przetrwamy i tę nawałnicę-Tak nam dopomóż Bóg!
Gość#34 Oct 14, 2013, 07:36
Jeżeli szatan chce zniszczyć owiec, zaczyna od Pasterza.
Gość#35 Oct 14, 2013, 07:50
Z całego serca popieram abp. Henryka Hosera
Gość#36 Oct 14, 2013, 07:50
Zgłaszam całkowite poparcie dla Abp Henryka Hosera.
Z Panem Bogiem.
Janusz Potocki
Puszczykowo
Z Panem Bogiem.
Janusz Potocki
Puszczykowo
Gość#37 Oct 14, 2013, 08:13
.... " A bramy piekielne nie zwyciężą GO"...
Szczęść Boże .romikow.
Szczęść Boże .romikow.
romikow#38 Oct 14, 2013, 08:14
..." a bramy piekielne nie zwyciężą GO..." SZCZĘŚĆ BOŻE
Stanisław#39 Oct 14, 2013, 08:20
W przyszłości też proszę na mnie liczyć. Szczęść Boże.
Barbara Lang#40 Oct 14, 2013, 08:37
Dziękuję!
Jestem szczęśliwa, że mogłam taką (tą) petycję podpisać. Dziękuję. Na pewno wezmę udział w ewentualnych następnych. W Bogu jednak nadzieja, że takiej potrzeby już nie będzie.
Szczęść Boże
Szczęść Boże
Gość#41 Oct 14, 2013, 08:42
Pozdrawiam Serdecznie - Z Panem Bogiem.
Marian
Marian
Gość#42 Oct 14, 2013, 08:43
niestety końcowa konstatacja trafnie ocenia przyszłość ale są jaskółki zmiany, Węgry ,Finlandia, ostatnio Francja
Gość#43 Oct 14, 2013, 08:50
CHRISTUS VINCIT CHRISTUS REGNAT CHRISTUS IMPERAT
Gość#44 Oct 14, 2013, 09:01
Dziękuję!oczywiście jestesmy gotowi do obrony Koscioła i Jego Pasterzy!
Marek Rzeszotarski
Marek Rzeszotarski
Gość#45 Oct 14, 2013, 09:03
Chciałbym aby ludzie dobrej woli jeszcze liczniej i częściej angażowali się w obronie podstawowych wartości moralnych.
Jan Przychodzeń
Jan Przychodzeń
Gość#46 Oct 14, 2013, 09:25
Bardzo dziękuję za nadesłaną odpowiedź i zorganizowanie akcji, to ważne aby ktoś był tym pierwszym i gratuluję Panu inicjatywy.
Potrzebni nam są mądrzy przywódcy, tak duchowni jak i świeccy, ale niestety w tej zakłamywanej rzeczywistości nie jest łatwo o PRAWDZIWYCH wodzów, jednak gdy Królem naszych serc Jezus Chrystus bez wahania rozpoznajemy i stajemy po stronie tych, którzy chcą służyć Jemu i ludziom - pozdrawiam anna
Potrzebni nam są mądrzy przywódcy, tak duchowni jak i świeccy, ale niestety w tej zakłamywanej rzeczywistości nie jest łatwo o PRAWDZIWYCH wodzów, jednak gdy Królem naszych serc Jezus Chrystus bez wahania rozpoznajemy i stajemy po stronie tych, którzy chcą służyć Jemu i ludziom - pozdrawiam anna
Gość#47 Oct 14, 2013, 09:28
Jeśli Bóg z nami, któż przeciwko nam! Szczęść Boże!
Gość#48 Oct 14, 2013, 09:34
Trzeba teraz zainicjować poparcie dla X Arcybiskupa Józefa Michalika.
A przy okazji utrzeć nosa rozmaitym Terlikowskim, którzy mienią się nie wiadomomo kim czy innym Hołowniom.
Laudetur Iesus Christus et Maria semper Virgo
Aniela Birecka
A przy okazji utrzeć nosa rozmaitym Terlikowskim, którzy mienią się nie wiadomomo kim czy innym Hołowniom.
Laudetur Iesus Christus et Maria semper Virgo
Aniela Birecka
Gość#49 Oct 14, 2013, 09:40
Kosciol jest dzielem samego Chrystusa, nie ludzi. Wiec ludzie , chocby nie wiem jak sie starali,nigdy go nie zniszcza.
Jestem wdzieczna Arcybiskupowi, ze jest nieugiety, ze prowadzi swoje owieczki , gdy inni hierarchowie nie mieli odwagi wystapic w obronie Krzyza, ze pozostawili nas bez swojego wsparcia.
Prosze o przekazanie moich slow Ks. Arcybiskupowi.
Kroluj nam Chryste!!!!
Jestem wdzieczna Arcybiskupowi, ze jest nieugiety, ze prowadzi swoje owieczki , gdy inni hierarchowie nie mieli odwagi wystapic w obronie Krzyza, ze pozostawili nas bez swojego wsparcia.
Prosze o przekazanie moich slow Ks. Arcybiskupowi.
Kroluj nam Chryste!!!!
This comment has been removed by the person who wrote it.