Petycjeonline.com

Podpisujmy deklarację poparcia dla abp. Henryka Hosera!

Podpisy dostarczone

Gość#76 Oct 14, 2013, 18:25
Dzięki Kościołowi, wierze, wartościom naród potrafił przetrwać zabory, przetrwa i te rządy liberalno-lewackie.
Gość#77 Oct 14, 2013, 18:53
Ksiądz Arcybiskup jest opatrznościowym Szermierzem z Bożego namaszczenia w walce Chrystusowego Kościoła z antykościołem szatana.
Króluj nam Chryste zawsze i wszędzie!

Wojciech Stanica
Gość#78 Oct 14, 2013, 19:04
Dziękuję za wiadomość. Pozostaję zawsze do dyspozycji, kiedy znów zajdzie potrzeba. Króluj nam Chryste! Szczęść Boże, W.Pajewska.
Gość#79 Oct 14, 2013, 19:18
Bardzo dziekuje za przeslanie mojego podpisu dla poparcia Abp.H.Hosera bardzo prosze o powiadamianie mnie o podobnych akcjach.
KrOluj nam Chryste!
s.Jolanta Glapka
Gość#80 Oct 14, 2013, 19:42
Dziękuję z całego serca za Pańską inicjatywę.
Agnieszka
Gość#81 Oct 14, 2013, 20:17
Dla Ks. Arcybiskupa serdeczne życzenia Błogosławieństwa Bożego w pełnieniu posługi apostolskiej, tak dla dobra Kościoła Warszawsko-Praskiego, jak i dla całego Świętego, Apostolskiego Kościoła Powszechnego. W obliczu obecnych ataków zapewniam o osobistym trwaniu w Świętej Wierze Katolickiej i o ciągłej modlitwie i ofiarach osobistych w intencji Chrystusowej Opieki nad ustanowionym i pozostawionym nam dla Zbawienia Kościołem. Jeszcze raz Szczęść Boże dla Księdza Arcybiskupa, jak i dla wszystkich wspierających Go w tych godzinach próby i modlących się w intencjach Kościoła Świętego!
Gość#82 Oct 14, 2013, 20:24
Musimy starać się wspólnie walczyć z atakami na Kościół, które przybrały niewyobrażalne rozmiary, nie pozwolić się zastraszyć oszczerstwami lecz bronić Prawdy i tych, którzy idą drogą Chrystusa. Szczęść Boże.
Gość#83 Oct 14, 2013, 20:24
Zawsze stanę w obronie Kościoła. Proszę mnie o wszelkich planach i działaniu informować.
Króluj nam Chryste !!!
Krystyna Podgórska#84 Oct 14, 2013, 20:30
Jestem pełna podziwu dla odwagi, mądrości i godności Ks. Arcybiskupa.Atak na Ks, Arcybiskupa odczytuję jako atak siły złego na nas wszystkich wiernych. "..Ale bramy piekielne Go nie przemogą".
Gość#85 Oct 14, 2013, 21:47
BARDZO PROSZE O WYKAZANIE SIE INCJATYWA W CELU ZAHAMOWANIA STRASZNEJ NAGONKI NA KOSCIOL KSIADZ=PEDOFIL JEST TO PRZERAZAJACE .MOZE MOZNA COS ZROBIC JOANNA SZYMANOWSKA
Gość#86 Oct 14, 2013, 22:12
Dziękujemy Panu Janowi za inicjatywę tejże petycji. Musimy zdecydowanie i klarownie prezentować swoje jednoznaczne poparcie dla naszych Pasterzy. Nich mają w nas przyjaciół i współpracowników.
ks. Andrzej Magdziarz
Gość#87 Oct 14, 2013, 22:50
Razem zwyciezymy zlo. Bog zaplac za e-mila
Gość#88 Oct 15, 2013, 06:24
Szczęść Boże
Popieram Ks. BP. i wraz z moją Wspólnotą " Diakonia Nowej Ewangelizacji" wspieramy Ks. modlitwą.
P.S. Dziękuję za zorganizowanie Uwielbienia na stadionie narodowym z O. Bashaborą.
Grzegorz Wielgus
Gość#89 Oct 15, 2013, 07:43
Panie Boże pobłogosław kochanemu księdzu arcybiskupowi Hoserowi. Niech wyspy klarowności mysli sie powiększają - dopomóż nam Boże.

Wszystkim popierającym i niepopierającym Szcześc Boże!
Czytelniczka#90 Oct 15, 2013, 09:28
Popieram
Gość#91 Oct 15, 2013, 09:55
Czułem się w obowiązku wyrazić swoje poparcie dla księdza arcybiskupa , podobnie jak wyraziłem je wobec księdza Dariusza Oko . Musimy bronić normalności !
Gość#92 Oct 15, 2013, 11:26
Dziękuję za zorganizowanie akcji poparcia dla ks.abp.Henryka Hosera oraz za przesłanie Jego podziękowania. Szczęść Boże! M.G.
Gość#93 Oct 15, 2013, 11:53
Bóg zapłać !!!
Gość#94 Oct 15, 2013, 16:49
Zawsze i Wszędzie!
Gość#95 Oct 15, 2013, 18:12
kto z krzyżem walczy od tego ginie.Jeszcze Polska nie zginęła póki my żyjemy a tym bardziej kościół.
Gość#96 Oct 15, 2013, 18:29
Bardzo dziękuję. Ks. Jan Przybocki
Gość#97 Oct 15, 2013, 18:42
Zgadzam się z Pana opinią.
Niestety atak zła nasila się, lecz wytrwamy.
Gość#98 Oct 15, 2013, 19:10
Zawsze będę broniła wartości katolickich
Gość#99 Oct 15, 2013, 19:40
Bardzo cenna i potrzeba inicjatywa w obliczu gwałtownej nagonki medialnej na Kościół Katolicki, a Arcybiskupa Henryka Hosera w szczególności. Nie dajmy się podzielić, nie pozwólmy na przeciwstawianie laikatu i duchowieństwa, wszyscy jesteśmy jednym Kościołem z Jezusem Chrystusem na czele.
Gość#100 Oct 15, 2013, 19:48
Uważam, że Ksiądz Arcybiskup Henryk Hoser SAC, ekspert Episkopatu Polski do spraw bioetycznych, jest w sposób zbrodniczy atakowany przez liberalno-wolnomularski system polityczny w Polsce, sterowany przez Republikę Federalną Niemiec, Republikę Francuską i eurookupanta, czyli Unię Europejską. Ksiądz arcybiskup nie powinien dać się zastraszyć eurosatanistom, tylko jeszcze mocniej związać się z Matką Bożą, od której przyjdzie zwycięstwo dla prawdziwej i uczciwej Polski, a Niemcy z Francją i Unią Europejską rozpadną się, jak III Rzesza Niemiecka Adolfa Hitlera i Związek Socjalistycznych Republik Radzieckich. Zbrodniczy i mętny system, którego "produktem" jest: aborcja, eutanazja, gender, homoseksualizm, sekty, depilacja i tatuaże powinien zniknąć z powierzchni tego świata. A w jego miejsce ma powstać uczciwy system z Polską bez przekrętów, gdzie Kościół katolicki, a zwłaszcza tacy wybitni duszpasterze, jak arcybiskup Henryk Hoser SAC z Diecezji Warszawsko-Praskiej, będą doceniani za uczciwą i fachową pracę na swoim odcinku, a nie tępieni i prześladowani. Anioł napisał na ścianie pałacu w Babilonie: Mane, Tekel, Fares, tak samo napisze w siedzibie Komisji Europejskiej, w Berlinie i w Paryżu...

N. B.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.