Protest-przeciwko-allegro-w-sprawie-wysokich-prowizji
Skontaktuj się z autorem petycji
...
Akcja ciągle trwa aż do skutku.
Wszystko się zgadza, pokażmy że od nas coś zależy i promujmy tą petycje, gdzie się tylko da. To nie będzie nas nic kosztowało a efekt będzie gigantyczny. Akcja trwa dalej.
Bo jak na razie allegro wprowadziło nowe ceny tytułując je jako testowe, ale one sobie są.
Sprzedałem ostatnio rzecz za 400 zł z tego trzeba zapłacić prowizje dla allegro 20 zł to skandal. A podatek też do skarbówki i jeszcze inne koszty. Na aukcjach allegro ceny muszą być tańsze niż w hurtowni, żeby towar miał popyt.
Zapraszam do przesylania poparcia dla tej akcji:
www.allemonopol.pl
Pokrzywdzony
Nowy serwis Aukcyjny bez opłat i prowizji. 100 zł za rejestracje
Promuję serwis aukcyjny Aato.pl
Serwis oferuje to co oferuje Allegro ale bez opłat. A dodatkowo po rejestracjie macie dostęp do:
+ 100 zł za rejestracje konta.
+ 100 zł za polubienie strony: https://web.facebook.com/aatopl/ , udostępnienie, oraz napisanie wiadomości do administratora aato na Facebook.
+ Dostę do wystawiania: Ogłoszeń, aukcji Kup Teraz, Kup teraz z licytacją, licytacje.
+ Importer Aukcji z allegro
+ 0 zł za wystawienie przedmiotów
+ Brak prowizji pobieranych od sprzedaży.
Zapraszam do rejestracji.
Pamiętajmy że konkurencja w sprzedaży nie jest wielka.
Re: Popieram!
hahaha teraz biorą np za film na dvd 10%
Najlepiej dac sobie z nimi spokój i sami obniża ceny albo padną
Re: ...
prosze wszystkich o ocene allegro w google maps za zlodziejskie lichwiarskie stawki wystawiania i prowizji
Re: Re: ...
Teraz już nawet 16 % jest za sprzedanie minimum 100 szt. Przy jedej sztuce i promowaniu to dochodzimy do 25%..... kur.... co się dzieje.....
Re: Re: Re: ...
no ja mam 11 % plus 5,5% od sprzedazy wyróżnionej czyli z 16,5% !!!
| This discussion has been closed. |