STOP zamknięciu Zatoki Puckiej
Skontaktuj się z autorem petycji
Re:
Nie to nie jest pomyłka. Są stosowne zapisy w uchwale Sejmiku Województwa Pomorskiego, przy podejmowaniu tej uchwały nikt nie chciał mnie słuchać aby je zmienić. Adam Śliwicki
Co za geniusz wymyślił zamknięcie, najwyraźniej nie ma co robić.
Re:
F*ck przeciez to najlepszy spot w Polsce, gdzie będę jeździł na wakacje pływać? Na jezioro? ;/ Chyba im się w du*ach poprzewracało...
Re: popieram!
Eco-teroryści, niedługo zepchną nas do miast między betonowe płyty a ślimaki będą "za....ć " po nowych autostradach.
This comment has been removed by the person who wrote it.
odszkodowania, raport odziaływania na człowieka,
Czy skoro przy niektórych inwstycjach robi się raport środowiskowy sprawdzający odziaływanie inwestycji na środowisko przy okazji tego kretyńskiego projektu ktoś robił podobny raport " w trosce o ludzi" przewidujący w jaki sposób taka decyzja wpłynie na spadek turystyki na półwyspie a w konsekwencji na wzrost bezrobocia.
Panie Skóra podziwam Pana jako organizatora brakuje takich ludzi jak Pan w szpiatalch / urzedach itp bo w końcu udaje się Panu wyciagnac miliony na tego typu pomysły podczas gdy ludzie czekają miesiącami / latami na wizytę u specjalisty. Ten kraj jest chory a Panskie pomysły stają się niebezpieczne - mam nadzieję że ktoś to w końcu zauważy i zacznie przydzielać środki tam gdzie one są naprawdę potrzbne. A nie bedzoiemy marnowac kasy na konserowanie zwłok martwego humbaka za granicą czy rozmieszczanie w wodach zatoki za parę ładnych baniek sond na morswiny delfiny i inne tak bardzo istotne dla nasszego ekosystemu zwierzaczki.
Ten region zubożeje bez sportów wodnych.
paranoja
Ja po prostu czegoś tu nie rozumiem , najpierw zgadzają się na lotnisko cywilne w Kosakowie, latające nisko helikoptery nie przeszkadzają UM i ptakom , pozwala no pompowanie do zatoki solanki z powstających kawern, łącznie ze ściekami z oczyszczalni w Mechelinkach , na planowanie Gazoportu 6km od Mechelinek , przypływanie tankowców i gazowców , a teraz martwi się o morświny . Rybakom zabroni łowienia w zatoce i pozamyka szkółki. Czy w ogóle ktoś to kontroluje jak można podejmować tak skrajne decyzje .
Sprawa zamknięcia Zatoki całkiem logiczna
| This discussion has been closed. |