Wspieramy polski rząd
Skontaktuj się z autorem petycji
Wystarczającym poparciem powinien był być wynik wyborów powszechnych, nie jest. Retoryka o rzekomym 19% poparciu Polaków jest nie tyle śmieszna co żałosna. Komentarz ten można odnieść do każdych jednych wyborów: 2007, 2011 oraz referendum ws. Konstytucji RP z 1997. Nie zgadzam się, aby w moim domu Polsce kwestionowano w imię "demokracji" demokratycznie wybraną władzę, nie zgadzam się na żadną ingerencję w sprawy polskie, Państw ościennych, nie ma takiej konieczności.
W poprzedniej kadencji Minister ówczesnego rządu powiedział, że Polska istnieje teoretycznie i jest :".......dupa i kamieni kupa". tak więc kierowanie rządami tamtej ekipy bez jakiejkolwiek wiary i nadziei było bezsensowne. Ja z tą wyrażoną opinią absolutnie się nie zgadzam i musiała nastąpić zmiana ekipy aby móc mieszkać w kraju którego kochamy i jesteśmy dumni choć dużo biedniejsi niż nasi sąsiedzi europejscy.
Jako obywatel chcę żyć w państwie prawa, jako osoba wierząca chcę żyć w prawdzie. Ufam, że ten rząd mi to zagwarantuje!
| This discussion has been closed. |