Wspieramy polski rząd
Skontaktuj się z autorem petycji
Może pop0rzez kościół.
Podpisałam i liczę na dobre zmiany.
Nowemu rządowi należy pomóc.
Władysława Pabijan
I
Jestem Francuzem polskiego pochodzenia i w zupełności popieram powyższą petycję. W 1971 roku byłem zmuszony opuścić Polskę i udać się na emigrację. Dziękuję autorom petycji, że wytłumaczyli obecną sytuację mojej Ojczyzny i wytknęli lewackie działania Unii Europejskiej, We Francji nikt z naszych mieszkańców nie wie co to jest PiS i z czym walczy, lewicowa cenzura nic nam nie wyjaśnia. Wierzę że Polska demokratyczna wygra i modlę się żeby tak się stało. Jeszcze POLSKA nie zginęła, póki my żyjemy !!
To proste, petycję podpisałem, bo jestem Polakiem. A za zdrajców Ojczyzny Naszej, czyli ,,donosicieli brukselskich", uważam za nie-polaków (świadomie z małej). I może to ostre słowa, ale miejscem stałego pobytu dla zdrajcy powinno być co najmniej ciężkie więzienie.
Ufam im i wierzę że odmienią nasz los na lepszy...
Wreszcie zaczynam widzieć porządek. Dziennik Telewizyjny zaczyna mi sie podobac. WSzystko normalnieje. Nawet mobbing i agresja w pracy zelżała. Ci którzy do tej pory byli tak bardzo odważni, wręcz beszczelni , przystopowali. Nie chcę aby ten terror wrócił. !!! Chcę spokoju i demokracji. :):)
GDY WIEJE WIATR HISTORII,
LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM
ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST
TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM.
Gałczyński.
| This discussion has been closed. |