Wspieramy polski rząd
Skontaktuj się z autorem petycji
Re:
Obawiam sie, że mieliśmy już w swojej historii taką sytuację, Tak chyba zaczynały sie rozbiory Polski. :(:(:(
bo w Polsce mamy demokrację i manifestacji policja nie polewa wodą jak w Niemczech,
pilnujcie i chrońcie swoje Niemki - nie potrzebujemy "bratniej" pomocy układu warszawskiego i NATO ,
naszych złodziejów i kolaborantów nie chrońcie
Bóg cudów dał nam zycie, wolną wolę i rozum...Czując się patriotą używam mego rozumu w taki sposób, by odrodzić znaczenie praw naturalnych bo tylko one moga dać człowiekowi pełnię wolnosci...dlatego popieram obecny rząd, gdzie prawo prawo znaczyc bedzie, a sprawiedliwośc sprawiedliwość.
PIS reprezentyje interesy Polski i Polakow i prawo im za to.
Poraz pierwszy od 1989 czuje sie dumna z tego rzadu , Prezydenta Dudy, Pana Jaroslawa Kaczynskiego ,Premier Szydlo. Rowniez jestem dumna , ze jestem Polka , ktora ma takich reprezentatow w PIS. Poprzednia parta PO nie liczyla sie z wola narodu polskiego. Antydemokratyczna polityka PO spowodowala, ze Polacy wyjechali z kraju za chlebem i mam nadzieje , ze obecny rzad stworzy podobne warunki jakie mamy na zachodzie , abysmy mogli wrocic do ukochanej naszej Ojczyzny , ziemi naszych przodkow. A ludzie , ktorzy sa odpowiedzialni za zgotowanie tragedii Polakow , poniosa konsekwencje prawne.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re:
jestem sceptycznie nastawiona co do skuteczności podobnych petycji.
Re:
Zgadza sie: jesli Polska sie ugnie stracimy suwerennosc i juz nigdy nie bedzie szansy na jej odzyskanie...zostaniemy jako kolonia calkowicie ubezwlasnowolnieni i byc moze zalani fala fundamentalistow islamskich w celu wyrugowania wspolnoty chrzescijanskiej: jedynej sily zdolnej przeciwstawic sie duchowo spychaniu cywilizowanych spoleczenstw do epoki barbarzynstwa
| This discussion has been closed. |