Wspieramy polski rząd
Skontaktuj się z autorem petycji
Jednocześnie zdecydowanie potępiam zachowanie opozycji parlamentarnej, mediów z nią związanych i przywódców KOD-u, którzy broniąc ,utraconych przez siebie apanaży i zajmowanej w dawnym układzie pozycji , próbują- podając nieprawdziwe fakty-wciągnąć obce państwa , organizacje międzynarodowe i zagraniczne media w spór z legalnie działającym rządem.
Dziękuję autorom powyższej petycji za zainicjowanie akcji wyrażenia poparcia dla nowych władz Polski.Elżbieta Grabowska
Wspieramy polski rząd
Wreszcie mamy Rząd, który walczy o suwerenność i niezależność Kraju od DYKTATU zachodu uni żydostwa. Urodziłem się w rządach Gomułki i nareszczie doczekałem się Prawdziwego Patriotycznego Rządu.Chwała ludziom, którzy przejżeli na oczy w wyborach na Prezydenta i Parlamentu!!
Tylko z PiSem możemy uratować Polskę
Petycja jak każda inna forma kontaktu państwa -rządu ze społeczeństwem jest dobrą formą demokratycznego wyrazu sprzeciwu względem niesprawiedliwej próby oczerniania demokratycznie wybranej władzy. Podobnie jak przed wyborami traktowano opozycję, teraz usiłuje się zdeprecjonować długo oczekiwane działania rządu. Nadzieje związane z tym rządem są ogromne i pozostaje ufać, że rząd Premier Beaty Szydło ich nie zawiedzie.Abyśmy na końcu kadencji mogli powiedzieć DZIĘKUJEMY. Z naszej strony możemy zapewniać ich o naszym poparciu podczas podejmowania kluczowych dla Polski decyzji.
Bo polski Rząd jest za Polakami,a ja jestem za R
ządem. Tak postępuje PRAWDZIWY PATRIOTA I POLAK.
To my Polacy wiemy gdzie jest nasz Narodowy interes!
To my Polacy walczymy od stuleci o Naszą wolność!
To my Polacy idziemy ze sztandarami : Bóg Honor Ojczyzna !
To Polska jest w Europie oazą normalności!
| This discussion has been closed. |
Re:
#726: -
wspieram rząd PIS jestem zachwycona tym rządem wspieram jeszcze raz w całości