Wspieramy polski rząd
Skontaktuj się z autorem petycji
Nie chcę by przedstawiciel innego państwa, w imię sobie tylko znanych interesów, wypowiadał się o Polsce w taki sposób. Nowy rząd, dopóki nie ujawni, że działa wbrew swoim obywatelom, zasługuje na kredyt zaufania. Polsce potrzebna jest radykalna zmiana w wielu sferach życia społecznego i gospodarczego. Wybór kierunków i sposobu tych zmian to sprawa tylko polska i wara innym od komentowania jej skutków, których na dzień dzisiejszy do końca nie znamy.
Dlatego że ja nienawidzę krętactw - nienawidzę ludzi którzy są u władzy i zachowują się w perfidny i skandaliczny sposób aby tylko osiągnąć swoje korzyści są zaślepieni władzą nie myślą w ogóle o kraju i innych prostych mieszkańcach tego naszego kraju ,a przecież to dzięki nim znaleźli się na świeczniku... niecierpliwością czekam kiedy to wszystko się zmieni ...
Życzę dzisiejszej władzy aby to wszystko wyjaśniła - całe te krętactwa i machlojki jak również grabieże - wszystkich zdołała sprawiedliwie osądzić i ukarać według prawa...
Jeszcze raz życzę powodzenia i dużo siły w rozwiązywaniu tego bardzo wielkiego POLSKIEGO problemu...
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie...
Najważniejsze zapomniałem dopisać : Niech nasz Rząd nie pozwoli sobie narzucić inicjatyw przez obce kraje nie ważne czy to jest UE czy inne ...
Każdy kraj powinien rozwiązywać swoje problemy a nie obce kraje będą narzucać demokratycznie wybranemu Rządowi co ma robić ...
Ja popieram dzisiejszy Rząd Polski pod kierownictwem Pani Premier Beaty Szydło... i jeszcze raz proszę o niepozwolenie sobie narzucać przez obcych...
Pani dzisiaj rządzi i Pani MINISTROWIE ...
Jeszcze raz kłaniam się nisko Pani i całej RADZIE MINISTRÓW...
wreszcie prawdziwie patriotyczny Rzad w Polsce. Modlimy sie wszyscy gleboko o jego jak najdluzsze przetrwanie I mysle, ze Pan Bog wyslucha nasze modlitwy I blagania.
Z Wyrazami Glebokiego Szacunku
rzeczywiście w obecnym sporze politycznym w kraju, który dotyka zepsucia prawie każdego przejawu społecznej aktywności.
| This discussion has been closed. |