Wspieramy polski rząd
Skontaktuj się z autorem petycji
Popieram, ponieważ na zimno zrobiłem kalkulację 45 argumentów "za" i tyluż "przeciw" i wyszło mi 97% "za".
Robi mi sie niedobrze jak patrze na nasz swiat, ktory przewraca sie do gory nogami! Z prawdy robi sie klamstwo a z klamstwa robi sie prawde! To co sie dzieje w dzisiejszych czasach to nic innego jak oglupianie ludzkosci! I dokad to ma nas wszystkich zaprowadzic?!
odpowiedz na petycje.
A ja mam 65 lat i pierwszy raz od czasu PRL odbywa sie taka indoktrynacja ludzi przez jedna tylko sluszna linie Prezesa Parti KCPiS i ta cala petycja jest jenym wielkim totalnym klamstwem.Zadnej dyskusji ze spoleczenstwem i zadnej, powtarzam zaddne proby dyskusji z opozyja.A tak jawne klamstwo w sprawie mediow to juz mistrzowstwo swiata - proponuje sie zapoznac kiedyPO po jakim czasie rzadow zmienila media i kto byl w obsadzie mediow.Ja walczylam za "Solidarnosc", bylam za nia przesladowana, a teraz ktos, kto lamie wszelkie standarty uczciwosci dziennikarskiej ma na sztandarze napis "Solidarnosc" - hichot Historii.
Wspieram Polski Rząd Demokratycznie wybrany dnia 25-10-2015 r przez Naród Polski .Dyktatura została odrzucona.
Rząd naruszył porządek konstytucyjny
Rząd naruszył porządek konstytucyjny przez dorpowadzenie Trybunału Konstytucyjnego do paraliżu. Podpisując petycję popierwcie bezprwawie i niszczycie polską demokrację.
| This discussion has been closed. |