Petycjeonline.com

Żądamy kontraktu dla Centrum Kardiologii Allenort w Kutnie

Obecny postęp prac...

Gość#1 Jan 25, 2015, 22:15
Szanowna Pani Rzecznik.
Czy przyjmuje Pani na siebie odpowiedzialność cywilną i karną za nie zmieszczenie się w czasie zespołu ratunkowego i niemożliwość dostarczenia pacjenta na specjalistyczny oddział kardiologiczny, przed upływem krytycznego czasu, dającego nadzieję na skuteczną pomoc choremu?
Czy bierze Pani na siebie odpowiedzialność cywilną i karną za wszystkie mogące wyniknąć z tego powikłania ze śmiertelnym zejściem człowieka?
Czy zgodziłaby się Pani by w przypadku własnego niedomagania obowiązywała proponowana przez Panią norma czasowa?
JA I MOI BLISCY SIĘ NA TO NIE ZGADZAMY!
NIE MAMY KLINIK RZĄDOWYCH ANI INNYCH SPECJALISTYCZNYCH ODDZIAŁÓW RATUNKOWYCH A ODDZIAŁ ALLENORTU, KTÓRY MOŻE URATOWAĆ NAM ŻYCIE W BANALNY SPOSÓB ZNIKA Z NASZEGO ŚRODOWISKA!

Piotr z Kutna
Gość#2 Jan 25, 2015, 22:19
Oddział w Łodzi nie posiada tak dobrego zaplecza medycznego w postaci specjalistów, jak równiez w postaci nowoczesnego sprzętu. Sama byłam pacjentka Łódzkiego szpitala - trzy tygodnie leżenia bez efektu. Dopiero kiedy znalazłam sie pod opieką Allenortu, wszytsko zostało naprawione - w czasie 7 dni.
Allenort w Kutnie musi wrócić.
Gość#3 Jan 25, 2015, 22:25
Wytłumaczone ze głupi by zrozumiał.
Gość#4 Jan 27, 2015, 13:42

Re:

#2: -  

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.