Protest przeciwko ignorowaniu opinii pasażerów linii kolejowej Małkinia - Warszawa
niezadowolony |
/ #36 Re: no w końcu jakiś radny sie obudził czyżby tylko on jeździł pociągiem2014-08-26 08:17#6: miedzy liwcem a bugiem - no w końcu jakiś radny sie obudził czyżby tylko on jeździł pociągiem co do tego na kogo głosowac to nie ma na kogo ... PIS odpada bo banda debili, Lewica wraz z Palikotem moze i dobra ale ma niejasne intencje, korwin i reszta to oszołomy ... zostaje PO bo jak kradną to juz wiadomo jak.... dopóki nie zmieni się ordynacja wyborcza to dalej tak gównianie będzie .... a list to myślicie po co ?? zbliżają się wybory do samorządu... trzeba błysnąć ... ja jestem za wyborami konkretnych osób do rządu a nie partii... wielu mądrych i naprawdę chcących coś zrobić ludzi nie dostaje się do rządu ... pozatym jak będę głosował na jaśka to jak mi się niespodoba jego głosowanie chcę mieć przynajmniej teoretyczną możliwość dania mo po staropolsku w morde... a teraz to jest tak głosuje na jaska nie ma on pleców więc tylko zbiera głosy a do sejmu idzie lepszy koleżka prezesa parti i kupa mogę co najwyzej jaśka w dupe pocałować bo swoich obietnic to nie ma jak spełnić i za co mam go rozliczać. dopóki w wyborach będziemy wybirać partie a nie rzeczywistych ludzi to nadal w polsce będzie głodno chłodno i ... do domu daleko |
|
NIE farmom fotowoltaicznym w okolicy Źródeł Łyny #RatujmyŁynę
Wniosek o postawienie Premiera Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu
Apel o kontynuację budowy CPK
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
#RatujmyFyrtel
OTWARTY LIST DO PREZYDENTA DONALDA J. TRUMPA
APEL O WSPARCIE DLA MEDYCYNY NATURALNEJ I ZIELARSTWA
NIE dla wyburzenia "Pałacyku pod Pszczółką" w Limanowej
Poprawa prawa! Nieuczciwym najemcom mówimy Nie
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
Petycja w sprawie sprzeciwu wobec zamknięcia oddziałów ginekologiczno-położniczego oraz noworodkowego w Szpitalu w Gostyniu
2121 Utworzone: 2025-05-06
#RatujmyFyrtel
5145 Utworzone: 2025-04-30
Apel do Pani Prezydent Aleksandry Kosiorek o uniemożliwienie zabudowy zielonych i leśnych terenów przy ulicach Bosmańskiej i Śmidowicza oraz wprowadzenie konkretnych zmian do MPZP dzielnicy Oksywie.
1683 Utworzone: 2025-04-16
Petycja w sprawie objęcia ochroną Stawów Podgórzyńskich
866 Utworzone: 2025-05-03
Nie dla sprzedaży terenu Parku Rozkówka w Będzinie! - List Otwarty
231 Utworzone: 2025-05-07
Stop przemocy wobec medyków - medyczna niebieska karta, rejestr agresywnych pacjentów teraz!
11990 Utworzone: 2025-04-29
DOŚĆ PARALIŻU KOMUNIKACYJNEGO PRZY MC DONALD`S W WESOŁEJ!! ŻĄDAMY PILNEJ PRZEBUDOWY SKRZYŻOWANIA TRAKTU BRZESKIEGO I UL. PIŁSUDSKIEGO AŻ DO SULEJÓWKA!!
515 Utworzone: 2025-04-28
PETYCJA przeciwko planowanej inwestycji na działce o identyfikatorze 2/1, AR4, obręb Popowice (adres: Grobla Kozanowska 32)
435 Utworzone: 2025-04-26
Petycja przeciwko wycince alei wiązów i klonów na ul. Wojska Polskiego
822 Utworzone: 2025-05-03
Sprzeciw wobec planowanej likwidacji publicznego placu zabaw w Barcinie
106 Utworzone: 2025-05-07
PETYCJA w sprawie ustalenia Miejscowego Planu Zagospodarowania Przestrzennego dla działki o identyfikatorze 2/1, AR4, obręb Popowice (adres: Grobla Kozanowska 32)
266 Utworzone: 2025-04-26
Przedszkola Publiczne Zagrożone
5051 Utworzone: 2024-11-18
Protest przeciwko planom wycinki lasów na Lublinku w Łodzi, co umożliwia przyjęty mpzp
2146 Utworzone: 2025-04-10
Sprzeciw wobec projektu utworzenia Centrum Integracji Cudzoziemców w Toruniu.
2516 Utworzone: 2025-03-04
Rewitalizacja boiska asfaltowego w Wiśniówce – chcemy bezpiecznej i nowoczesnej przestrzeni dla wszystkich mieszkańców!
71 Utworzone: 2025-05-06
Petycja mieszkańców Milanówka, Żukowa, Chrzanowa Małego w sprawie budowy tzw. północnej obwodnicy Milanówka w ramach Strategii Rozwoju Obszaru CPK
24 Utworzone: 2025-04-30
Petycja w sprawie zmiany nazwy parku pośrodku osiedla Bolesława Chrobrego w Poznaniu
83 Utworzone: 2025-04-16
Uprzejmy Apel do Wiktora Dyduły o ponowne zapuszczenie wąsa
17 Utworzone: 2025-05-07
Petycja o zatrzymanie lub zmniejszenie skali inwestycji przy ulicy Postępu 2 na Służewcu
1035 Utworzone: 2024-11-12
Petycja mieszkańców ws. zatrzymania likwidacji miejsc parkingowych przy ul. Długiej
356 Utworzone: 2025-04-16