Protest przeciwko ignorowaniu opinii pasażerów linii kolejowej Małkinia - Warszawa
niezadowolony |
/ #36 Re: no w końcu jakiś radny sie obudził czyżby tylko on jeździł pociągiem2014-08-26 08:17#6: miedzy liwcem a bugiem - no w końcu jakiś radny sie obudził czyżby tylko on jeździł pociągiem co do tego na kogo głosowac to nie ma na kogo ... PIS odpada bo banda debili, Lewica wraz z Palikotem moze i dobra ale ma niejasne intencje, korwin i reszta to oszołomy ... zostaje PO bo jak kradną to juz wiadomo jak.... dopóki nie zmieni się ordynacja wyborcza to dalej tak gównianie będzie .... a list to myślicie po co ?? zbliżają się wybory do samorządu... trzeba błysnąć ... ja jestem za wyborami konkretnych osób do rządu a nie partii... wielu mądrych i naprawdę chcących coś zrobić ludzi nie dostaje się do rządu ... pozatym jak będę głosował na jaśka to jak mi się niespodoba jego głosowanie chcę mieć przynajmniej teoretyczną możliwość dania mo po staropolsku w morde... a teraz to jest tak głosuje na jaska nie ma on pleców więc tylko zbiera głosy a do sejmu idzie lepszy koleżka prezesa parti i kupa mogę co najwyzej jaśka w dupe pocałować bo swoich obietnic to nie ma jak spełnić i za co mam go rozliczać. dopóki w wyborach będziemy wybirać partie a nie rzeczywistych ludzi to nadal w polsce będzie głodno chłodno i ... do domu daleko |
|
Apel o kontynuację budowy CPK
Petycja w sprawie uwolnienia księdza Michała Olszewskiego
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
List do Prezydenta Władimira Putina
Wniosek o postawienie Premiera Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu
Petycja o udostępnienie profilaktyki krwawień emicizumabem dla wszystkich dzieci chorych na hemofilię A w postaci ciężkiej od urodzenia do 18 roku życia
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
Petycja w sprawie możliwości pracy stacji krótkofalarskiej spoza stałej lokalizacji
Komitet Obrony Gietrzwałdu
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
Sprzeciw wobec zwolnienia z pracy w Specjalistycznym Szpitalu Wojewódzkim w Ciechanowie dr n.med. Tomasza Pobożego
362 Utworzone: 2025-01-16
Zniesienie obowiązkowej matury z matematyki.
16616 Utworzone: 2025-01-05
NIE dla końca vapowania w Polsce
5405 Utworzone: 2024-12-12
Sprzeciw wobec planów Miasta Katowice w sprawie rozwiązania i/lub przeniesienia, połączenia katowickich szkół średnich
149 Utworzone: 2025-01-16
PETYCJA Do Zarządu Stokrotka Sp. z o.o. ws. poprawy warunków pracy i płacy
848 Utworzone: 2025-01-12
Domagamy się reakcji na zachowanie przestępcze Izraela! List otwarty do kandydatów na prezydenta RP
343 Utworzone: 2025-01-12
Petycja o wycofanie zakazu przesyłek ptactwa domowego
3838 Utworzone: 2025-01-03
Petycja w sprawie wytyczenia ścieżek konnych w obrębie gminy Szemud
125 Utworzone: 2025-01-16
PKP - powrót pociągów dalekobieżnych na stację „Mława”
1204 Utworzone: 2024-12-17
Zielona Góra - Winobranie bez Polskiego Związku Łowieckiego [petycja]
602 Utworzone: 2025-01-07
Nie dla Małej Obwodnicy Pomiechówka przez centrum miejscowości
19 Utworzone: 2025-01-17
Wniosek formalny o wysłanie zespołu Figo Fagot na Eurowizję
4733 Utworzone: 2024-05-07
Petycja dotycząca odstąpienia od planów łączenia geografii z biologią w szkole podstawowej
2308 Utworzone: 2025-01-06
Petycja do przewoźnika PKP Intercity w sprawie przywrócenia bezpośredniego połączenia pomiędzy Kolbuszową a Lublinem
461 Utworzone: 2025-01-05
Żądamy PUBLICZNEJ stołówki w BUWie! List otwarty do władz Uniwersytetu Warszawskiego
1216 Utworzone: 2024-11-06
STOP POSTĘPUJĄCEJ PRYWATYZACJI STREFY KULTURY!!!
119 Utworzone: 2025-01-14
W sprawie usunięcia antysemickich napisów na pomniku upamiętniającym biłgorajskich Żydów zamordowanych w czasie Zagłady.
48 Utworzone: 2025-01-16
Sprzeciw wobec marginalizacji osób z niepełnosprawnościami, wprowadzeniu niekorzystnych zapisów w ustawie o asystencie osoby niepełnosprawnej.
680 Utworzone: 2025-01-05
Brak chemia z górską
21 Utworzone: 2025-01-17
Petycja o przywrócenie możliwości zakupu laptopów marki Apple w programie „Laptop dla nauczyciela”
11 Utworzone: 2025-01-17