Petycja ws. mieszkań zakładowych oddanych za darmo spółdzielniom
Quoted post
TEMIDA |
#1645 Re: Re: Re: Re: do antymona oraz jego przydupasow2012-08-03 20:48#1641: doświadczony - Re: Re: Re: do antymona oraz jego przydupasow Sorry, rzeczywiście źle pokapowałam o co chodzi w tej kwestii ale wchodziłam tu bardzo późno i moja percepcja była mocno ograniczona. Musiałam więc wczoraj odespać zarwaną poprzednio noc. Wypowiadanie się na dwóch internetowych platformach, praca zawodowa i dom to, zapewniam Was, bardzo czasochłonne i wyczerpujące zajęcia. Ps. Pewno jesteście ciekawi co stało się ze zdjęciami, które ilustrowały sporą część wpisów na naszym forum. To bardzo prosta sprawa. Po prostu zabrakło mi kasy na to, żeby opłacać dwa serwery z których pokazywane były te fotografie. Na pierwszym z nich zawieszona była większość zdjęć. 31 lipca skończyła się umowa. Na przedłużenie jej musiałabym wyłożyć 250 zł. Ponieważ jestem społecznikiem, to do tego co robię oprócz wkładu w postaci własnego czasu i własnej wiedzy dokładam jeszcze finansowo. W każdym razie umowy nie mogłam przedłużyć i właściciel serwera, który wynajmowałam zresetował wszystko co tam powiesiłam. Ale jest jeszcze drugi serwer i mogę z niego pokazywać w bieżących postach od nowa poprzednie i nowe dokumenty.
Dla Antymona http://www.ruda-temida.pl/Grafika_forum/Nisa%201.jpg... http://www.ruda-temida.pl/Grafika_forum/Nysa%202.jpg... http://www.ruda-temida.pl/Grafika_forum/Nysa%203.jpg... http://www.ruda-temida.pl/Grafika_forum/Nysa%204.jpg...
OSIEDLE SPÓLDZIELNI MIESZKANIOWEJ OŚWIATA W NYSIE |
Odpowiedzi
antymon |
#1648 Re: Re: Re: Re: Re: do antymona oraz jego przydupasow2012-08-04 01:14:03#1645: TEMIDA - Re: Re: Re: Re: do antymona oraz jego przydupasow DZIĘKI Temida za fotki są ilustracją do kopii sprawozdania jakie otrzymłem ze spółdzielni osobiście zgłaszałem wnioski w tym temacie były głosowane.byłyteż pytania prawne na które nie potrafił odpowiedzieć prawnik? zasłaniał się odpowiedzią -nie pamiętam przepisów. Mamy pytanie co ten osobnik z krainy Deszczowców i za czyje pieniądze robił na Wzcz,Doktor boruta już jest nieskuteczny, CHoć jak wieść niesie żona Boruty jest szefową biura prawnego nie posiadającego osobnego wejścia odzielającego go od biura spółdzielni.Skoro pełniący obowiązkin prezesa zarządu jest taki solidny i solidny to dlaczego nie poddaje od lat przepisowym ustawowym kontrolom /badaniabiegłych finansowych inwentaryzacji a szczególnie lustracji od 10-lat. Pytanie podstawowe do RN CZY WIECIE PO CO ZOSTALIŚCIE POWOŁANI I PRZEZ KOGO . A obraz cząstkowy widać powyżej#1645 |
Apel do Prokuratora Generalnego Adama Bodnara
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
OTWARTY LIST DO PREZYDENTA DONALDA J. TRUMPA
WSTRZYMAĆ ZAPRZYSIĘŻENIE!
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
Społeczny apel o jawność działań Policji w sprawie Beaty Klimek
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
Murem za naturą: apel w obronie medycyny naturalnej
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
Nauczyciel wychowania przedszkolnego to zawód – NIE dla zmian pod przykrywką ratowania systemu!
30417 Utworzone: 2025-07-08
APTEKA DLA PACJENTA, A NIE TYLKO DLA APTEKARZA. APEL O POTRZEBNĄ DEREGULACJĘ PRAWA
46110 Utworzone: 2025-05-26
NIE dla zatrudniania w przedszkolach osób bez kwalifikacji pedagogicznych!
7762 Utworzone: 2025-07-07
Petycja wobec planowanego zamknięcia Oddziału Ginekologiczno- Położniczego w SPZOZ Szpitalu im. dr. J. Dietla w Krynicy- Zdroju
750 Utworzone: 2025-07-11
Petycja w sprawie wyłączenia aptek z obowiązku udziału w systemie kaucyjnym
388 Utworzone: 2025-07-11
Petycja obywatelska w sprawie zatrudniania w przedszkolach osób bez wyższego pedagogicznego wykształcenia kierunkowego
569 Utworzone: 2025-07-08
Petycja w obronie Stacji Turystycznej Orle
1045 Utworzone: 2025-07-08
Murem za naturą: apel w obronie medycyny naturalnej
12650 Utworzone: 2025-01-30
Stop reaktywacji kopalni piaskowca w Wysoczanach – ratujmy nasze zdrowie, domy i środowisko!
182 Utworzone: 2025-07-10
Kolej na Żuławy - petycja w sprawie budowy linii kolejowej Gdańsk - Wiślinka - Nw. Dwór Gdański - Elbląg
2450 Utworzone: 2025-05-23
Nie dla pijaństwa, nie dla patologii. Petycja w sprawie wprowadzeniu nocnej przerwy w sprzedaży alkoholu w sklepach na terenie miasta Radomia.
71 Utworzone: 2025-07-11
PETYCJA OBYWATELSKA w sprawie zaniechania zwołania Zgromadzenia Narodowego w dniu 6 sierpnia 2025 r. celem zaprzysiężenia Karola Nawrockiego
768 Utworzone: 2025-07-07
Petycja o budowę rond zamiast sygnalizacji świetlnej na skrzyżowaniach Obwodnicy Witomińskiej z ul. Kielecką i ul. Chwarznieńską w Gdyni.
238 Utworzone: 2025-06-19
Apel do Prokuratora Generalnego Adama Bodnara
14404 Utworzone: 2025-06-23
Petycja przeciwko wycince alei wiązów i klonów na ul. Wojska Polskiego
1356 Utworzone: 2025-05-03
Petycja w sprawie wprowadzenia zakazu reklamy piwa
49049 Utworzone: 2024-04-25
Petycja do Rady Miasta Poznania i Prezydenta Miasta Poznania w sprawie utworzenia parku na południe od ulicy Hetmańskiej, w kwartale ulic Hetmańska, Dmowskiego, Krauthofera i Górecka
533 Utworzone: 2025-06-30
STOP dla działalności SKY CAMP Strefa Spadochronowa!
546 Utworzone: 2025-03-23
Protest w sprawie usunięcia z MPZP planowanych dróg 1KDL i 1KDZ łączących drogę krajową nr 78 z ulicą Władysława Łokietka / Suchogórską w Bytomiu Stolarzowice
513 Utworzone: 2025-06-30
Ocalmy rzekę Ner i Górkę Charbicką!
912 Utworzone: 2025-06-04