Kontynuacja serialu "Życie na wyścigach"

My niżej podpisani - Fani serialu  ‘’Życie na wyścigach ‘’ stacji Planet +, zwracamy się z uprzejmą prośbą o kontynuowanie produkcji serialu.

Po dwóch świetnych częściach opisujących życie Rodziny Wyrzyków , gdzie praca z końmi staje się pasją i  gdzie wielu widzów pierwszy raz z serialem odwiedza Tor Wyścigów Konnych Służewiec, chcemy nadal śledzić losy bohaterów tej fascynującej serii. Jesteśmy zdania ,że propagowanie tak pięknego sportu jest szczególnie ważne w kraju, w którym konie maja tak ważne miejsce w historii . Tym bardziej w roku 2019 , gdzie Tor Wyścigów Konnych Służewiec będzie obchodził jubileusz 80-lecia.

Uważamy , że serial stacji Planet + ” Życie na wyścigach”  zyskał duże grono stałych widzów i przyczynił się do spopularyzowania wyścigów konnych, a tym samym do uprawiania sportów jeździeckich .

Proszę o wsłuchanie się w głos widza i uwzględnienia naszej prośby o wznowienie produkcji „ ŻYCIE NA WYSCIGACH „.