Maszt, który zniszczy nam życie !!!!!!!!!!!! Maszt, który niszczy życie.

Apelujemy o zmianę lokalizacji masztu telefonii komórkowej , nie chcemy masztu na terenie wioski niech stanie na terenie niezabudowanym. Boimy się o zdrowie naszych rodzin i naszą przyszłość. Nie pozwalajmy aby stawiano stacje bazowe wraz z antenami blisko naszych domów.

Dzisiaj maszt pod moim oknem jutro pod Twoim.

Ktoś zdecydował, ktoś zatwierdził, że obok świetlicy i obok naszych domów w Długim Kącie zostanie postawiony okropny, szkodliwy maszt telefonii komórkowej, na dodatek na terenie stacji paliw. Jakby było mało miejsca w bezpiecznej odległości.

Jak to jest? Staramy się, aby nasze miejsce na ziemi było wymarzonym i bezpiecznym azylem, często kosztem naszych rodzin. Gdy już osiągniemy nasz cel, ktoś podejmuje decyzję, która wszystko zniweczy. Nikt nas nie przekona, że ten maszt, który powstanie w pobliżu świetlicy dla dzieci(odległość ok.50m) i naszych domów, w centrum małej wioski na Roztoczu, nie wpłynie negatywnie na: zdrowie naszych rodzin, zdrowie zwierząt, estetykę okolicy, rozwój turystyki, cenę nieruchomości.

Ktoś niszczy nam życie na każdej płaszczyźnie w obliczu prawa, bez moralnej odpowiedzialności i prosto w twarz mówi mi, że to dla mojego dobra. Coś tu jest nie tak. Dzieją się złe rzeczy za naszymi plecami.

Nie chcemy być królikami doświadczalnymi nowych technologii. Chcielibyśmy, aby przedstawiono nam jakikolwiek dokument, który wyklucza negatywny wpływ fal elektromagnetycznych na nasze zdrowie, zwłaszcza tak blisko nadajników.

Stop masztom (stacjom bazowym z antenami), które niszczą ludziom życie!

Stop prawu, które pozwala narażać ludzkie życie i zdrowie!

Stop bezmyślnie, nieetycznie podejmowanym decyzjom!

Stop ignorancji i bezmyślności!

Stop ograniczaniu praw do decydowania o najbliższym otoczeniu!

Najnowsze badania potwierdzają wpływ PEM - fal elektromagnetycznych na rozwój nowotworów jak i innych nienowotworowych zmian w okolicy głowy i serca , negatywny wpływ na rozwój płodu, u dzieci mogą uszkodzić centralny system nerwowy i niosą ze sobą wiele inny negatywnych skutków zdrowotnych. Szczególnie niebezpieczne są dla ludzi starszych i chorych.

Nie bądź obojętny to Twój kraj , to Twoi ojcowie i dziadkowie walczyli o wolność, nie daj się zniewalać. Miej wpływ na swoje życie , nie jesteś marionetką.

Mieszkańcy wsi Długi Kąt

Wspierajmy się nawzajem. Podpisz petycję.

Podpisując, upoważniam Beata Wójcik do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.

Adres e-mail nie będzie wyświetlany publicznie w Internecie.