Petycja do Bonkola

Petycja o zaprzestanie linkowania serwera discord na kanałach youtube przez Bonkola. Petycja motywowana jest zaobserwowanym na serwerze discord "Bonkol Live" napływem nieletnich oraz nie w pełni rozwiniętych umysłowo i emocjonalnie widzów z youtuba, którzy to są uciążliwi dla innch użytkowników oraz nie rokują nadzieji na stanie sie wartościowym członkiem serwera, a często zakładają i użytkują konto disocrda nie spełniając regulaminowego minimalnego wieku użytkownika discorda.

Dlatego to MY społeczność zjebanych toksyków (Kappa) z discorda składamy petycje o nie linkowanie serwera discord na kanale youtube Bonkol, a zwłaszcza pod filmami z My Summer Car.

Społeczność discorda    Skontaktuj się z autorem petycji

Podpisując, upoważniam Społeczność discorda do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.