Pomóż ofierze pedofila-kazirodcy

Moja żona Ewelina Głowacka jest ofiarą swojego własnego ojca, pedofila, który gwałcił ją w dziecińswie przez wiele lat.  Ja osobiście dowiedziałem się o tym dopiero niedawno bo około ponad rok temu, ponieważ przez wszystkie lata milczała. Teraz, kiedy przerwała milczenie postanowiliśmy pójść po sprawiedliwość do prokuratury i sądu. Okazało się na próżno, ponieważ czyny pedofilskie przedawniły się w momencie, kiedy żona skoczyła 30 lat - tak wynika z Polskiego prawa karnego. Czując bezsilność wobec powyższego prawa zdecydowaliśmy się opowiedzieć dramat mojej żony na łamach fakt24.pl

Zdecydowaliśmy się na ten krok ponieważ cała rodzina ze strony żony ojca włączając własną matkę odwróciła się od nas         w związku z ujawnieniem tego czynu. Na dodatek teraz to żony ojciec pedofil próbuje robić z niej oprawcę, ponieważ pozwał    ją do sądu o zniesławienie. Aktualnie pozywa również nas oboje o stalking. Niestety prawo Polskie zezwala na to żeby osoba oskarżana o pedofilię mogła pozywać swoją ofiarę.

Z tego właśnie powodu bardzo proszę wszystkich o podpisanie petycji aby prokurator generalny przyjrzał się tej sprawie, pomógł ukarać sprawcę, zobaczył, że skala problemu związanego z pedofilią w Polsce jest olbrzymia ale ze względu na okrutne prawo ofiary pedofilów siedzą cicho.

Nigdy nie wiadomo czy właśnie w Twojej bliskiej rodzinie nie ma takiego problemu, problemu pedofilii, ponieważ takie ofiary zazwyczaj milczą. Ja sam nigdy bym nie przypuszczał, że moja najbliższa mi osoba jest ofiarą pedofila, własnego ojca.

Jeszcze raz proszę pomóż nam aby sprawiedliwości stało się zadość

i pomóż innym aby zmienić prawo przedawnień przestępstwa pedofilii

i kazirodztwa aby czuć, że prawo chroni ofiary a nie pedofilów. Proszę

również abyś udostępnił/ła tą petycję swoim znajomym, po różnych

grupach aby dotarła do jak najszerszego grona odbiorców.