Pozbawienie wynagrodzenia kadry Polskiej w piłce nożnej na Euro2020

Biorąc pod uwagę że reprezentacja finansowana jest z pieniędzy publicznych czujemy nie jako że są naszymi "pracownikami" którzy mieli za zadanie reprezentowanie Polski oraz całego Narodu Polskiego w sposób nie narażający nas na kompromitacje, utrzymując poziom adekwatny do umiejętności reprezentowanych w innych imprezach sportowych (ligi poszczególnych piłkarzy). W związku z niewykonaniem przez wyżej wymienionych dzieła postulujemy od odstąpienia wypłaty wynagrodzenia.
W związku z poziomem jaki zaprezentowali piłkarze męskiej Reprezentacji Polski w turnieju Euro 2020 wnioskujemy o pozbawienia wynagrodzenia wszystkich członków kadry biorących udział w tym turnieju.

Podpisując, upoważniam Marcin do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.