Pragniemy by ekipa ,,Twilight: Breaking Dawn" odwiedziła Polskę.

http://api.ning.com/files/TSWV6cbTUtNoV-qmWS5VXylz4OcGrr*dUtmYgz19BQ13M2cr2N6YjfwAH837g-rC4swlZ6k8lbKyWDXPDOiHQ4Kv-KKbTrok/petycja_400.pngOstatnio dowiedzieliśmy się, że obsada sagi Twilight będzie promowała Breaking Dawn part 1 w m.in. w Los Angeles i w Paryżu. Jeszcze nigdy nie promowali Twilight w Polsce. Czemu? Polska nie jest (za przeproszeniem) zadupiem! Pragniemy by odwiedzili Polskę!

Recently we did find out that the Twilight Saga cast will promote the Twilight saga Breaking Dawn part 1 in such cities as Los Angeles and Paris. They have never promoted Twilight in Poland. Why? Poland is not the (pardon) shithole! We wish they visit Poland!

http://twilightinpolish.ning.com/ - Strona dzięki której zawdzięczemy petycję ;) Inicjatorzy!

Mam wielką prośbę. Proszę nie podpisywac się nickiem, loginem, przydomkami, pseudomami itp. To straci sens petycji. Wszystkie takie nicki zostaną usunięte. Proszę się podpisac jeszcze raz, prawdziwym imieniem i nazwiskiem, miejscowością i adresem e-mail.

Zostań partnerem już dzisiaj!