Pragniemy powrotu Kryminalnych!

Jako nieśmiertelni fani serialu "Kryminalni" emitowanego na antenie TVN w latach 2004-2008, chcielibyśmy prosić o rozważenie powrotu serialu na antenę.
Obserwujemy w ostatnim czasie powrót wielu produkcji (39 i pół, Usta Usta, Odwróceni, Brzydula) i sądzimy, że powrót Kryminalnych również byłby bardzo dużym sukcesem.

Dodatkowo jako fanom, którym zabrało się serial w najmniej oczekiwanym momencie, w szczycie sławy, bez żadnego wyjaśnienia powodu, czujemy bardzo duży niedosyt i bardzo często wracamy do odcinków Kryminalnych które czasem są emitowane na TVN Fabuła lub w Player TVN.

Chcemy uświadomić twórców i dyrekcje stacji, że serial Kryminalni cały czas żyje dzięki nam, bo strona i grupa Krymianlnych na Facebooku jest stałe aktywna i udziela się tam bardzo dużo fanów. Oficjalna strona Kryminalnych na Facebooku jest prowadzona przez fanki, które minimum raz w tygodniu dostają zapytanie kiedy i czy w ogóle serial wróci.

Bardzo prosimy stacje TVN o zbadanie rynku (udostępnimy wszystkie statystyki, wiadomości od fanów) i zastanowienie się nad tym szalonym ale nie niemożliwym do wykonania pomysłem. Podkreślamy, że jako fani dalej żyjemy i mamy się dobrze i będziemy walczyć o Adama, Basię i Marka bo wierzymy, że i nasz serial może powrócić. A wtedy gwarantujemy radość i oddanie naszemu ukochanemu serialowi.

Fani Kryminalnych

Składając podpis, uprawniam Urszula Sobieraj do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.