Prośba o zdalny egzamin z przedmiotu "Urządzenia wodno-melioracyjne" z części wykładowej

Wyrażamy głęboką prośbę o przeprowadzenie egzaminu z przedmiotu „Urządzenia wodno-melioracyjne" z części wykładowej w formie zdalnej. Nasza prośba motywowana jest między innymi niepokojem o zdrowie w aktualnej sytuacji epidemiologicznej . Nie chodzi tylko o zdrowie nas jako studentów, ale również o zdrowie naszych bliskich z którymi mieszkamy. Wiele z nich jest bowiem w grupie ryzyka.

Transport studentów do Krakowa na jedyny egzamin w formie stacjonarnej sprawia zagrożenie zarażeniem się. Powstaje tu także problem logistyczny, ponieważ nie każdy posiada własny samochód i zmuszony jest dojeżdzać z różnych stron Polski np.: pociągiem. Duża część studentów nie ma gdzie się zatrzymać ze względu na brak własnego lokum oraz zamknięcie hoteli.

Studenci Drugiego Roku Gospodarki Przestrzennej na WIŚiG    Skontaktuj się z autorem petycji

Podpisując, upoważniam Studenci Drugiego Roku Gospodarki Przestrzennej na WIŚiG do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.